Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

Nusaybin'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

ATKN
01.04.2016 - 10:07

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu yaralanan bir asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin'deki operasyonlar sırasında teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

Açıklamada şöyle denildi:

'31 Mart 2016 Perşembe günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevkedilmiş ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 20.50’de şehit olmuştur. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

Haber Onedio'ya 10:07 de eklenmiş saat 10:30. Haberde 1 tane bile yorum yok. Aptal bir test olsa onlarca yorum olmuştu. İşte bizi getirmek istedikleri durum ... Devamını Gör

kartacali

yeni türkiyede iyice alıştık şehitlere!!!

betul basdogan

O kadar alıştık ki şehit haberlerine şehidin kim olduğu bile söylenme gereği duyulmuyor belkide..