Görüş Bildir
Haberler
Nilüfer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Nilüfer Kaç Evlilik Yaptı, Çocuğu Var mı?

Nilüfer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Nilüfer Kaç Evlilik Yaptı, Çocuğu Var mı?

Elif Ateş
01.06.2022 - 11:35

Şarkıcı Nilüfer, kariyeri boyunca pek çok albüm çıkardı. Nilüfer, son şarkısı Boşver ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Başarılı bir ses sanatçısı olan Nilüfer, hayatı boyunca çeşitli ödüllere layık görüldü. Aynı zamanda şarkıcılığının yanında bir dönem UNICEF iyi niyet elçisi seçildi. Peki Nilüfer kimdir, kaç yaşında, nereli? Nilüfer kaç evlilik yaptı, çocuğu var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nilüfer Kimdir?

Nilüfer

Tam ismi Nilüfer Yumlu olan sanatçı, 31 Mayıs 1955 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Zeynep Lütfiye Yumlu, babası Cemil Yumlu'dur. Orhan, Gülsevin ve Tekin adında üç kardeşi vardır.

67 yaşındaki sanatçı, aslen İstanbulludur.

Nilüfer'in Hangi Okuldan Mezun Oldu?

Nilüfer İtalyan Lisesi

Şarkıcı Nilüfer, ilköğrenimini Firuzağa İlkokulu'nda tamamladı. Daha sonra İtalyan Koleji'ne gitti. Lise okurken babasını kaybetti. Aynı zamanda Altın Plak Ses Yarışması'na katıldı. Bu yarışmada birinci oldu.

Nilüfer Kaç Evlilik Yaptı, Kaç Çocuğu Var?

Nilüfer evlatlık

Nilüfer ilk evliliğini Yeşil Giresunlu ile 1977 yılında yaptı. Ancak çift 1984 yılında boşandı. Nilüfer, 1984 senesinde Çetin Akcan ile evlendi. Daha sonra boşandı. 2000 senesinde Ayşe Nazlı'yı evlat edinen Nilüfer'in bir kızı vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın