Görüş Bildir
Haberler
Nilay Deniz Aslen Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Kırmızı Kamyon Yonca Kimdir?

Nilay Deniz Aslen Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Kırmızı Kamyon Yonca Kimdir?

Türk televizyonları bu akşam yeni bir dizi ile tanışacak. Show TV ekranlarında yayınlanacak Kırmızı Kamyon dizisi, hayat kurtaran itfaiye erlerinin kahramanlık dolu hayatalarını seyircilerle buluşturacak. Güzel oyuncu Nilay Deniz de Kırmızı Kamyon’da Yonca karekterine hayat verecek. Peki, Kırmızı Kamyon Yonca kmdir? Nilay Deniz aslen nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Kamyon'un Yonca'sı Nilay Deniz Kimdir?

Kırmızı Kamyon'un Yonca'sı Nilay Deniz Kimdir?

Nilay Deniz, 3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Kıymet Nilay Deniz'dir. Aslen Aydın'lıdır. Babası da oyuncu olan Nilay Deniz, annesinin isteği ile oyuncu olmuştur.

Oyunculuk eğitimi alan Nilay Deniz, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler, Hayata Beş Kala, Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde rol almıştır.

Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Nilay Deniz, 2017 yılında Görüntü Yönetmeni Erçin Karabulut ile evlenmiştir. 1.72 metre boyunda olan Nilay Deniz, Boğa burcudur.

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın