Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Kamyon Ushan Çakır Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ushan Çakır Aslen Nerelidir?

Kırmızı Kamyon Ushan Çakır Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ushan Çakır Aslen Nerelidir?

Kahraman itfaiye erlerinin hayatını televizyona aktaracak Kırmızı Kamyon dizisi bu akşam Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Ünlü oyuncu Ushan Çakır, Kırmızı Kamyon dizisinde Cem karakterine hayat verecek. Bu haber sonrası Ushan Çakır kimdir sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Vatandaşlar, ‘Ushan Çakır kimdir’ sorusuna cevap arıyor. İşte Kırmızı Kamyon’un Cem’i Ushan Çakır’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ushan Çakır Kimdir?

Ushan Çakır Kimdir?

Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Ushan Çakır, ilk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Belalı Baldız dizisi ile yaşamıştır.

Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, Gece Gündüz, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kara Yazı gibi birçok dizi kadrosunda yer almıştır.

Ushan Çakır son olarak Masum Değiliz adlı dizide yer almış ve Volkan karakterini canlandırmıştır. 1.75 metre boyunda, 70 kilo ve İkizler burcu olan Ushan Çakır şimdilerde Star Tv ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmakta olan Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil olmuş ve Emre Çelen karakterine hayat vermektedir.

2021 yılında Ushan Çakır Kırmızı Kamyon dizisinde Cem karakterini canlandırıyor.

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın