Nil Karaibrahimgil Yaptığı Paylaşım İle Çok Konuşuldu: Kalbi Bu Kadar Tedbirsizce Acıtana Hesabını Soracağım!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Deprem bölgelerinde devam eden arama kurtarma çalışmalarında mucizelerin yanında acılar da yaşanmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil sosyal medyada yaptığı paylaşım ile '103 saniyede 200 bin can, hayatının en acı hikayesini yazdı ve yaşadı.' dedi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Tüm Dünya, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için yoğun bir çaba sarfetti ve sarfetmeye devam ediyor.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
6 Şubat gününde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 41 bin 156 vatandaşın hayatını kaybettiği bu deprem felaketinin sonrasında tüm Dünya deprem bölgesi için sayısız tır ile yardım, düzenlenen yardım geceleri ile bağışlar yaptı.
Bu yardımların yanında ünlü isimler, depremzede çocukların bir nebze yaralarını sarmak adına deprem bölgelerine giderek onları neşelendirmeye çalıştı.
Ancak deprem bölgesinde öylesine büyük bir acı yaşandı ki, yapılan bu yardımlar insanların acılarını bir nebze hafifletse de, orada ömür boyu yaşanacak ve hiç sönmeyecek bir acı yaşandı.
Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil ise, paylaştığı gönderide deprem bölgesinde yaşanan acıları gözler önüne serdi:
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
👇
👇
👇
👇
👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Nil Karaibrahimgil'in bu paylaşımına sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi yorum yaptı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam





Yorum Yazın