Görüş Bildir
Haberler
Nike, 3D Yazıcı ile Çanta Üretti

Nike, 3D Yazıcı ile Çanta Üretti

Pchocasi
03.06.2014 - 14:54 Son Güncelleme: 03.06.2014 - 16:48

Nike yeni teknoloji olan 3D yazıcıları lansmanında kullanarak çanta üretti. Yeni çanta ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Nike Football ile birlikte bu yaz Brezilya’da gerçekleşecek olan FIFA Dünya Kupası’na özel 3D yazıcıdan özel bir çanta üretimi gerçekleştirildi. Çantaya ilk baktığınızda 3D yazıcıdan olup olmadığını anlamak çok güç. Nike ekibi bu çantaya Rebento ismini verirken, ilk ve tek 3D yazıcıdan üretilen çanta ünvanına da sahip oldu.

Çantanın ağ bölümleri dahil Lazer kesim ile 3D yazıcıda üretilen tabanla birlikte dikiş ve yapıştırıcı olmadan iç içe geçerek müthiş bir görüntü elde edilmiş. Deri ve üst parça ile kombinlenen çanta göze çok iyi hitap edebiliyor.

Çantanın yapımında kullanılan malzemelerin birleştirme şekilleri çantanın hem dayanıklı hem de hafif olmasını sağlıyor.

“NEDİR BU REBENTO ?”

Çantaya verilen isim olarak Rebento, Portekizce’de “patlama” anlamına gelmekte. Teknolojik özellikleri ile birlikte spor severler için çok tutulabilecek türde bir çanta oluşturulmuş.

Spor giyim tarzları ile kişilere hitap eden Nike ekibi, bu yeni çanta modelleri ile teknolojiyi birleştirerek büyük bir adım atılmış.

“DÜNYA KUPASI İÇİN FUTBOLCULARA ÖZEL”

2014 dünya kupasında Neyman Jr ve Cristiano Ronaldo için özel olarak hazırlanan çanta 1 Temmuz tarihinden itibaren Nike mağazalarında satışa sunulmaya başlanacak. Çantanın fiyatı konusunda şuan için herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Dünya Kupası yarışları başladığında Nike’ın yeni çantasını sahalarda görebileceğiz. 3D yazıcıların Teknoloji’ye sağladığı katkılar gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/nike-3d-yazic...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın