Görüş Bildir
Haberler
Nihat Doğan'dan HDP'nin Kapatılma Davası İçin Yorum: 'Kürt Vekillerin Hapse Atılmasına Karşıyım'

Nihat Doğan'dan HDP'nin Kapatılma Davası İçin Yorum: 'Kürt Vekillerin Hapse Atılmasına Karşıyım'

Şarkıcı Nihat Doğan, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi ve HDP'ye kapatma davası açılması sonrası yaptığı paylaşımda 'Kürt vekillerin hapse atılmasına ve partilerinin kapatılması suretiyle siyasal alandaki temsil haklarının elinden alınmasına karşıyım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Nihat Doğan, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi ve HDP'ye kapatma davası açılması sonrasında kişisel Twitter hesabında değerlendirmede bulundu ve Kürt vekillerin hapse atılmasına karşı olduğunu söyledi.

'Efendiler, zulümle abat olunmaz'

'Efendiler, zulümle abat olunmaz'

Doğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Aylardır haber kanallarında program adına kurulmuş engizisyon mahkemelerinde Kürtlere yapılan itibar suikastine, Kürt vekillerin hapse atılmasına ve partilerinin kapatılması suretiyle siyasal alandaki temsil haklarının elinden alınmasına karşıyım. Efendiler, zulümle abat olunmaz'

Nihat Doğan son olarak geçtiğimiz yıl, koronavirüs salgınının sert dönemlerinde Kabe'nin neden yalnız olduğu konusundaki çıkışıyla gündeme gelmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
55
31
19
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Giordano Bruno

içeriği okumadım da, bu gibi adamların/kadınların söyledikleri neden kaale alınıyor, haberi yapılıyor anlamış değilim..

İkta Solork

Normalde ben de karşıyım şimdi bu arkadaş karşı olduğunu söyleyince hafif bir destekleyesim geldi.

Pasif Kullanıcı

Şaşırttı gerçekten. Açılım sürecinin destekçisi ne kadar şaklaban varsa hepsi bir anda şimdi en büyük milliyetçi numaraları çekerken bu adamın böyle konuşmas... Devamını Gör