Görüş Bildir
Haberler
NFT Furyasına Coca Cola da Katıldı: İşte Uluslararası Dostluk Günü İçin Tasarlanan O NFT'ler!

etiket NFT Furyasına Coca Cola da Katıldı: İşte Uluslararası Dostluk Günü İçin Tasarlanan O NFT'ler!

Ali Aydemir
07.08.2021 - 10:30

NFT'ler dört bir yanımızı sarmışken bir haber de dünya devi Coca Cola'dan geldi! Toplanabilir eşantiyon ürünleriyle meşhur Coca Cola, bir dönem de ülkemizde bardaklar, tabaklar hatta unutulmaz kutup ayıcıkları koleksiyonlarına öncülük etmişti. Şimdi ise dijital dünyanın farkına varmış olacak ki Coca Cola, markadan ilham alan ilk NFT koleksiyonunu için hazırlıklara başladı. İşte detaylar.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üstünde adınız yazmıyor mu? Üzülmeyin 😅

Üzerinde adınızın yazılı olduğu kişiselleştirilmiş bir Coca-Cola şişesi bulamıyor musunuz? Hiç üzülmeyin zira belki bunun yerine özelleştirilmiş bir dijital giyilebilir ürün alırsınız. Coca Cola NFT dünyasına giriş yapıyor, hem de hiç beklenmedik bir hamleyle.

Uluslararası Dostluk Günü'nde amacına ulaştı!

Dünya devi Coca Cola, dijital sanat şirketi TAFI ile NFT koleysiyonu adına kurduğu ortaklığı duyurdu. Takas edilemeyen sanat eserleri olan NFT'ler blok zincirdeki ses, görüntü, video gibi benzersiz dijital koleksiyonlardır. 30 Temmuz'da Uluslararası Dostluk Günü amacıyla tasarlanan ve tek bir lot olarak açık artırmaya çıkarılan dört parçalı koleksiyonda her duyuya hitap eden NFT'ler mevcut.

4 NFT 1 Parça

4 NFT 1 Parça

Dünyaca ünlü Atlantalı içecek üreticisi, 4 adet NFT’yi satışa sundu. Fakat bu NFT'yi diğerlerinden ayıran bir durum var. 4 NFT aslında tek bir parça ve hepsi bir arada satılıyor. Alıcılar, türünün tek örneği üç dijital varlıkla birlikte gelen koleksiyonluk bir otomatın dijital versiyonu olan Coca-Cola Dostluk Kutusu için teklif verebilir. Bu kutunun içinde sanal dünyada giyilebilen özel bir Coca-Cola Kabarcık Ceket, bir şişenin açılma sesi veya buzun üzerine dökülen sodanın sesi gibi farklı ses ipuçlarını yakalayan Ses Görüntüleyici ve şirketin 1940'larda piyasaya sürülen arkadaşlıktan ilham alan dijital bir tasarım olan Dostluk Kartı. Eşi benzeri olmayan koleksiyonların yanı sıra 2 Ağustos'ta gerçekleşen açık artırmanın kazananı ganimet kutusu dijital olarak açıldığında ortaya çıkacak olan 'ek, benzersiz ve değerli sürprizlere' de erişebilecek.

Ödemeler nasıl yapıldı?

Ödemeler nasıl yapıldı?

30 Temmuz'da Uluslararası Dostluk Günü amacıyla tasarlanan ve 2 Ağustos'ta açık artırma yöntemiyle satışa çıkan NFT'ler yalnızca Ethereum(ETH) ödeme yöntemiyle satın alınabildi. Bu da kripto-marka işbirliklerine önemli örneklerden biri.

İşte LinkedIn gönderisi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzayede gelirleri engelliler için umut olacak.

Müzayede gelirleri engelliler için umut olacak.

Müzayededen elde edilen tüm gelirler çocuklara ve yetişkin fiziksel engellilere yıl boyunca eğitim ve etkinlikler sunan küresel bir spor organizasyonu olan Special Olympics International'a bağışlanacak. Coca-Cola’nın da NFT pazarına girişinin, büyük markaların ilgisini çekeceği şüphesiz. Yakın zamanda farklı alanlardaki şirketlerin NFT üretmeleri ve satışa sunmaları bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın