Görüş Bildir
Haberler
New Balance 3D Yazıcı ile Üretilmiş İlk Koşu Ayakkabısını Tanıttı

New Balance 3D Yazıcı ile Üretilmiş İlk Koşu Ayakkabısını Tanıttı

Onedio Medya
20.11.2015 - 21:02

3D yazıcı ile ayakkabı üretme modasına Adidas’tan sonra New Balance da katıldı. New Balance’ın tanıttığı yeni koşu ayakkabısında 3D yazıcı ile ürettiği parçaları kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

3D yazıcıların hayatımıza etkisinin ne ölçüde olacağını kestirememekle birlikte, markaların 3D printer ile yaptıkları çalışmaları yavaş yavaş görmeye başladık. 

Daha önce Adidas tarafından performans odaklı olarak 3D yazıcı ile üretilen ayakkabıları görmüştük fakat, bu sefer atak New Balance cephesinden geldi.

Proje 3D yazıcılar konusunda büyük tecrübe sahibi olan 3D Systems ile ortaklaşa gerçekleştirildi. Ara tabanı 3D printer ile üretilen ayakkabının yapımında, yeni geliştirilen kauçuk esaslı elastomerik toz ve yırtılmalara dayanıklı DuraForm Flex malzeme kullanıldığı belirtiliyor.

Üretim malzemesindeki bu yeniliklerin, koşu ayakkabısı kategorisine yeni bir boyut kazandırdığı da ifade ediliyor.

Yeni materyaller sayesinde ayakkabının taban yastığının optimum denge, esneklik, dayanıklılık ve hafifliği sağladığı, bunun da koşuculara maksimum konforu sağlayacağı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sınırlı sayıda üretilecek bu seri, ocak ayında  Amerika’nın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2016’da tanıtılacak. CES’te sadece tanıtımı yapılacak olan New Balance’ın yeni göz bebeğinin, nisan ayında ilk olarak Boston’da satışa çıkacağı duyuruldu.

Boston başlangıcı sonrasında, dünyadaki seçkin New Balance mağazalarında satışa çıkması planlanan ayakkabının fiyatı konusunda da şimdilik bilgi verilmedi.

New Balance Launches First 3D-Printed Running Shoe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
16
9
6
4
2
0