Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te İzleyebileceğiniz, Hayal Gücünüzün Sınırlarını Zorlarken Sizi Ekrana Kilitleyecek 17 Yapım

etiket Netflix'te İzleyebileceğiniz, Hayal Gücünüzün Sınırlarını Zorlarken Sizi Ekrana Kilitleyecek 17 Yapım

Gozex
10.06.2017 - 19:56

Kıyıda köşede gizlenmiş, belki de trendlerden uzaklaşmak istediğiniz an karşınıza çıkan bu yapımları sizler için BuzzFeed'den derledik. Beğeneceğinizden eminiz!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/andyneuensch...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. In Your Eyes

İki insanın telepatiyle, birbirlerinin gözünden dünyaya bakabildiklerini keşfettiği bağımsız bir film.

2. The Almighty Johnsons

2. The Almighty Johnsons

Bu şov Yeni Zelanda'dan. Bir oturuşta bitirebileceğiniz cinsten olan bu dizi, modern dünyada reenkarnasyona uğramış Norveçli tanrılardan oluşan aileyi anlatıyor. Odin gerçek hayattaki Frigga'sına kavuşana kadar güçlerinin tamamını kullanamıyorlar. Muazzam bir dizi!

3. The OA

3. The OA

Ağlamaya hazır olun! Az da olsa bilim kurgu içeren bu dizide hikayenin işleyişi çok hoşunuza gidecek.

4. iZombie

İsmi ne kadar itici gelse de, özgünlüğüyle sizi büyüleyeceğinin garantisini veriyoruz. Bir doktorun katıldığı partide yanlışlıkla zombiye dönüşmesini ve sahip olduğu mistik güçleri polislere yardım ederek kullanmasını anlatıyor. Kahramanımız Liv Moore, morgda çalışıyor ve oradan beyin ihtiyacını karşılıyor.

5. Travelers

5. Travelers

Henüz yalnızca bir sezonu çıktı. Gelecekten hükumet ajanlarının, ölmek üzere olan insanların vücutlarını ele geçirmeleri ve zamanımızdaki görevlerini anlatıyor. Gerçekten kaliteli, her türden insana hitap ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Silenced

6. The Silenced

Müthiş derecede ürkütücü, birden çok türü birleştiren bir film. 1930'lardaki Kore'yi anlatıyor ve görselleri de muhteşem!

7. The 100

7. The 100

İzlemeden anlayamazsınız.

8. Sense8

İyi bir diziden beklediğiniz her şeye sahip. Aşk, dram, aksiyon, zeka, özgünlük ve harika bir kadro. Nefesiniz kesilerek izleyeceksiniz.

9. Hemlock Grove

Bilim kurgu ve gizemin içine saklanmış sıradışı ve fantastik tatlar içeriyor. Oyunculuklar harika, kesinlikle izlemeye değer.

10. Glitch

10. Glitch

Avustralya yapımı dizi, gerçekten ilginç. Tadını kaçırmak istemiyoruz ama insanların yavaş yavaş ölümden döndüğünü düşünün. (Hayır, zombi değiller.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Trollhunter

11. Trollhunter

Norveç yapımı bir belgesel. Çocuk filmi olan değil.

12. TiMER

12. TiMER

Çok da uzak olmayan bir gelecekte, çoğu insanın ruh eşiyle ne zaman tanışacağını söyleyen bir zamanlayıcısı var.

13. 3%

13. 3%

Distopyan bir mini dizi. Yaşadıkları dünyada insanların yalnızca %3'ü cennette hayatlarını sürdürüyor. Yoksulluktan kurtulabilmenin tek yolu ise bir dizi testte başarılı olmak. Portekizce olan dizinin eminiz altyazılısı vardır. Farklı dünyalara gitmek isteyenlere...

14. The 4400

14. The 4400

50 yıl kadar önce kaçırılmış insanların bir anda devasa bir ışık patlamasıyla geri dönmesiyle yaşananları anlatan harika bir bilim kurgu.

15. Voltron: Legendary Defender

15. Voltron: Legendary Defender

Eğer iyi bir animasyon, başarılı seslendirme ve aksiyonlu bölümlerle dolu bir dizi arıyorsanız size önerimiz. Voltron adındaki animasyonun yeniden canlandırılmış hali. Ayrıca karakterlere merak uyandıran hayat hikayeleri ve bağımsız kişilikler vermişler. Eğer bu tarz karakter detaylarıyla dolu diziler hoşunuza gidiyorsa izleyin deriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Dollhouse

16. Dollhouse

Bilimsel yönü var, psikolojik yönü var ve karakterlerin ne kadar belalı olduğunu gördüğümüz yönü var. Bu kadar çok karakterin bu kadar farklı kişiliklere sahip olduğunu görmek insanı içine çekiyor.

17. Merlin

17. Merlin

Ah, bilmeyenimiz yoktur herhalde! Prens Arthur'a hizmet eden Merlin'in serüvenleri...

Hazırlayın mısırları!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
263
96
38
36
34
25
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi Palaz

netflix içeriğinde bulunuyor olabilirler lakin bunların pek çoğu netflix yapımı değil. hatta hepsi netflix tr'de olmayabilir bile, buraya kısıtlı içerik veri... Devamını Gör

Alican Türkkollu

Muhteşem dizi çok güzel demekle olmaz ki bu iş. Keşke oyuncularından konusundan vs düzgün bir şekilde bahsedilseydi. Neyse The 100'ü ben de öneririm. Nükleer... Devamını Gör

ozzy_zigg

BLACK MIRROR??