Görüş Bildir
Haberler
Neslihan Atagül 'Müjde Ar' Oluyor: Aaahh Belinda Neslihan Atagül İle Yeniden Canlanıyor!

Neslihan Atagül 'Müjde Ar' Oluyor: Aaahh Belinda Neslihan Atagül İle Yeniden Canlanıyor!

GNS
27.04.2022 - 21:40

1986 yapımı Türk filmi Aaahh Belinda, dijital platforma yeniden uyarlanıyor. Başrolünde Müjde Ar'ın yer aldığı komedi-fantezi türündeki film, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Golden Orange kazanmasıyla da biliniyor. Aaahh Belinda filminin, yeniden uyarlanacağı açıklandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünde Müjde Ar'ın yer aldığı, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1986 yapımı Aaahh Belinda filmi, günümüze uyarlanıyor. Barış Pirhasan tarafından yazılan senaryosu ile Altın Portakal kazanan Aaahh Belinda filmi dijital platform için yeniden çekilecek. İşte haberin detayları...

Neslihan Atagül 'Müjde Ar' Oluyor!

Neslihan Atagül 'Müjde Ar' Oluyor!

1986 yılına damgasını vuran Aaahh Belinda filmi dijital platformda yeniden uyarlanıyor! Barış Pirhasan'ın kaleme aldığı ve Atıf Yılmaz'ın yönettiği Aaahh Belinda filminde başrolü Müjde Ar üstlenmişti. Yeni versiyonda Müjde Ar, Neslihan Doğulu olacak!

Çekimler Temmuz'da Başlayacak!

Çekimler Temmuz'da Başlayacak!

'Serap' karakterini oynaması için Neslihan Atagül ile el sıkışıldığı öğrenildi. Temmuz ayında çekimlerin başlayacağı da medya kulislerinde yer alan bilgiler arasında.

Yorum Yapmam Doğru Olmaz

Yorum Yapmam Doğru Olmaz

Eski 'Serap' Müjde Ar'a, filmin yeniden çekileceği söylendikten sonra konu hakkındaki düşünceleri sorulunca ünlü isim, 'Eski filmlerin tekrar çekilmesi çok güzel. İnşallah başarılı olur. Yeni oyuncuların hiçbirini tanımıyorum. O yüzden yorum yapmam doğru olmaz.' ifadelerini kullandı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın