Görüş Bildir
Haberler
Neden Yüzün Hiç Gülmüyor?

etiket Neden Yüzün Hiç Gülmüyor?

09.04.2018 - 19:38

Başkaları güldürmese de Onedio testleri hep güldürecek yüzünü :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Ağlayan bir bebiş seç bakalım :(

4. Duyarlılığını dürüstçe 4 üzerinden puanla.

5. Her zaman mantığım ile hareket ederim diyenlerden misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine yerleşecek güzel bir yer seç desek?

7. Etrafındaki insanlar hakkında genel düşüncen ne?

8. Sence hangisi mutluluğu temsil ediyor?

9. Hangisi daha zordur?

10. "AcıIarın en acısı, mutIuIukIarı hatırIamaktır." Ne dersin sence de öyle mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hep mutsuzluğa odaklanıyorsun!

media.giphy.com

Cevaplarından anladığımız kadarıyla pozitif düşünme, bardağın dolu tarafı olaylarına senin hayatına pek yer yok. Sürekli etrafındaki kötü olaylara odaklanıyorsun. En mutlu anında bile kendini mutsuz edecek bir şey bulabiliyorsun. Sen mutsuzluğu yaratmak içim çabalıyorsun resmen. Neden bunu yapıyorsun kendine? Eğer bu şekilde devam edersen yüzün hiçbir zaman gülmez. Halbuki etrafında mutlu olabileceğin o kadar çok detay var ki. En basiti ailen, arkadaşların... Onlar senin yüzünün gülmesi için en çok çabalayan insanlardan. Ayrıca mutlu olmak için birine de ihtiyacın yok. Kendi kendine başarabilirsin bunu. Unutma gülmek bulaşıcıdır. Bir kere gülsen emin ol devamı gelecek. Bir günlüğüne sil aklından tüm olumsuzları. Bak bakalım ne kadar kolaymış aslında mutlu olmak :)

Bir de unutmadan bir hatanı söyleyelim sana. Sen herkese çok çabuk güveniyorsun, bu yetmezmiş gibi bir de nerede yanlış insan var onu hayatına alıyorsun. Bu yüzden de canın çok yanmış. Çok üzmüşler, ağlatmışlar bu insanlar seni. Lütfen böyle insanları bir çırpıda sil hayatından. Mutsuzluğunun en büyük sebeplerinden biri bu çünkü.

Yanlış insanlarda mutluluğu arıyorsun!

Ne olacak şekerim senin bu halin? İnsanları tanıma konusunda gerçekten çok kötüsün. Aslında bu da senin minnoş kalbinin eseri. Çünkü sen kendini herkesin içinde bir yerlerde iyilikle dolu olduğuna inanıyorsun. Fakat maalesef durum böyle değil. Bu yüzden de yüzün hiç gülmüyor. Senin gibi başarılı, güzel kalpli bir insanın hayatında nasıl olur da bu kadar yanlış insan olur anlayamıyoruz. Resmen etrafındaki herkes seni üzmüş. Hiç kimse senin mutlu olman için çaba göstermemiş. Aksine üzmek için ellerinden geleni yapmışlar. Bunun sebebi de sanırım o kötü kalpleri... Dost dediğin kim varsa sırtından vurmuş seni. Daha doğrusu dostun sandıkların... Etrafındaki insanlar fazlasıyla çıkarcı ve bencil kişiler. Sen de bunu hiçbir zaman kabullenememişsin. Yani her seferinde, onlar her hata yaptıklarında içlerinde bir yerlerde bir iyilik olduğunu sanmışsın. Artık bu huyundan vazgeçmenin zamanı geldi. Kendine biraz çeki düzen vermelisin. Bu iş böyle gitmez. Biraz gülümsediğini görelim. Hadi bakalım şimdiden başarılar :)

Fazla ince düşünüyorsun!

Sen insanlarının sana olan tavırlarını en ince ayrıntısına kadar ölçüp tartan birisin. Sürekli aklında acaba bu hareketiyle, bu sözüyle ne yapmaya çalıştı ne demek istedi diye düşünüp duruyorsun. E tabii, her şeyi bu kadar ayrıntılı inceleyince kusurları buluveriyorsun hemen. Hatta yoktan var ediyorsun. Bu tavrın da senin üzülmene sebep oluyor. Bir türlü mutlu olamıyorsun tam anlamıyla. Ayrıca hep kendinden başkaları için yaşıyorsun. Bu elbette çok güzel ve ince bir davranış. Fakat her şeyin bir sınırı var. Sen bu sınırı fazlasıyla aşmışsın ve kendine zarar veriyorsun. Hayatındaki insanlar senin yanında kendilerini kral gibi hissediyorlar. Onlar için her şeyi yapabileceğini hissettiriyorsun onlara. Yani yanında şımardıkça şımarıyorlar. Sonra da senin hiç yanında olmadıkları için üzülüyor, ağlıyorsun. Ne olacak senin bu saflığın böyle? Yanlış anlama, bu gerçekten çok güzel bir şey. Fakat günümüzde insanlar bunu fazlasıyla suistimal edebiliyor. Yani maalesef saf insanları çıkarları uğruna harcamaktan çekinmiyor kimse. Senin bakışların bile o kadar masum, o kadar nahif ki... İnsanlar bunu gördüğünde akıllarından binbir türlü çıkarcı düşünceler geçiriyorlar. Onlar böyle kötü düşüncelere sahipken, senin bunun farkında olmaman ise sana en çok zarar veren şey.

Çok merhametlisin❤

Sana ne yazsak bilemedik. Çünkü o kadar iyi kalpli o kadar saf birisin ki... Her zaman başkalarının derdini kendine dert ediyorsun. Hep insanların mutluluğu için uğraşıyorsun. Hal böyle olunca da gülüp eğlenmeye pek vakit kalmıyor. Sen etrafında olup bitenlere asla sessiz kalan biri değilsin. Merhametin ve vicdanın hep seninle, nerede bir mazlum görsen yardımına koşuyorsun. Onların acıları senin acın oluyor. O kadar iyi empati kurabiliyorsun ki bazen bu sana çok ağır geliyor. Biz de gerçekten nasıl bu kadar acıyı kaldırabildiğine şaşıyoruz. Fakat senin gibi insanlar olmasa yardımlaşma, merhamet gibi vicdani şeyleri unutup gideceğiz. Sen bize bunları hatırlatıyorsun. Evet belki bu süreçte canın çok yanıyor ama günün sonunda yardım ettiğin kişinin bir gülümsemesiyle unutuyorsun her şeyi. İşte senin yüzünün gülmemesinin sebebi bu kadar güzel... Günün sonlarını saymıyoruz tabii ki. O zaman dünyada senden mutlusu yok :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
936
294
199
118
66
57
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hep mutsuzluğa odaklanıyorsun!-ulan mutlu olduğumuz mu var da odaklanalım.

SekerKadayıf

Arkadaşların... Onlar senin yüzünün gülmesi için en çok çabalayan insanlardan . Eğer gerçekten öyle olsalardı en azından doğumgünümü kutlama zahmetine girerl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yanlış insanlarda mutluluğu arıyorsun! ''İnsanları tanıma konusunda gerçekten çok kötüsün. Aslında bu da senin minnoş kalbinin eseri. Çünkü sen kendini her... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bu kadar doğru çıkabilir, şaşırdım :) çıkarıyorum herkesi bi kaç haftadır. 3-5 kişi kaldı hayatımda. huzur geldi. güzel oldu..