Görüş Bildir
Haberler
Neden Yalnızsın?

etiket Neden Yalnızsın?

25.02.2018 - 13:45

Yalnızlık bir kaybediş değil tercihtir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Peki sence gerçekten bir tercih midir bu?

2. İnsanların en kötü yanı ..... olmaları?

3. Sırf seni çok seviyor diye aşık olmadığın biriyle ilişki yaşar mısın?

4. Hayatın uğruna bir şarkı yazılsa kimin yazmasını isterdin?

5. Yalnızlıkla ilgili söylenen sözlerden hangisine katılıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çoğu insan yalnızlığın renginin siyah olduğunu söyler, bir siyah seç bakalım.

7. Geceleri uyuma problemi yaşıyor musun?

8. Bu görsellerden birini seç şimdi de.

9. Hiç terk edildin mi?

10. Peki yalnızlık sana ne ifade ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanlara güvenin kalmamış!

Yalanlar, kavgalar ve bitmek bilmeyen çıkar savaşları... İnsanlar seni o kadar yormuş ki. Seni yalnızlığa iten en büyük sebep bu olmuş. Ne zaman birine şans versen hep kazık yemişsin. Sen onlara ne kadar iyilikle gittiysen onlar da sana o kadar kötülükle gelmişler. Herkes gibi sen de kalabalık bir arkadaş grubun olsun, hepsiyle mutlu, keyifli vakit geçireyim istiyorsun. Fakat bu bir türlü gerçekleşmiyor. Çünkü insanların yapmacık tavırlarından ve yalanlarından o kadar sıkıldın ki. Kimseyle uğraşmak, kimseyi hayatına almak istemiyorsun. Her yeni gelen biraz daha canını sıkıyor çünkü. Her gelen yeni bir yalanla geliyor sana. Her gelen yeni bir hayal kırıklığı oluyor bir anda. Bu durum seni hem çok üzüyor hem de çok kızdırıyor. İnsanların neden bu şekilde davrandıklarını anlamaya çalışıyorsun. Bizim anladığımız kadarıyla sen artık çok yorulmuşsun. Güvenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun artık. Bu yüzden de yalnızlığın sana iyi geldiğine inanıyorsun. En başında da söylediğimiz gibi bunu sen tercih etmişsin yani... Haklısın da.

Sahte kalabalıklardan nefret ediyorsun!

Etrafında her zaman 1-2 sağlam dostun ve ailen olmuş yalnızca. Kalabalıklar sana hiçbir şey ifade etmemiş. Bu o kadar doğru bir düşünce ki. Keşke herkes senin kadar gerçekçi olabilse. İnsanlar sosyal medya hesaplarında, ya da bir ortama girdiklerinde sürekli ne kadar mutlu olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar birbirlerine. Senin çok iyi bildiğin bir şey var ki, o da eğer kişi bir şeyi ne kadar göze sokmaya çalışıyorsa o konuda eksiktir. Bunu da en çok kendimizi yalnız olmadığımıza inandırmaya çalışarak yapıyoruz. Senin hiçbir zaman böyle bir çaban olmadı. Aksine yalnızlık sana keyif veriyor. Çünkü sana senden başka kimse daha fazla değer vermez. Bunu en iyi bilen kişilerdensin. O yüzden de kimseye ihtiyaç duymuyorsun. Zaten sahte olduktan sonra kalabalığın ne anlamı var ki? Yalan dolanın kol gezdiği bu dünyada sen nesli neredeyse tükenecek olan dürüst insanlardansın ve bizlerin sana ihtiyacı var. Yalnız olmaktan yeterince memnunsun. Yalnızlığın içinde gerçeklik var çünkü...

Kalbin çok kırılmış!

İnsanlar sana neler yaptı böyle? Ya da sen onları fazla mı umursadın? Canın o kadar çok yanmış ki, birilerini tanımaya korkar hale gelmişsin. Kimseyi istemiyorsun hayatında, seni yine üzeceğini düşünüyorsun. Fakat bu doğru değil. Elbet sana senden daha fazla değer verecek birileri çıkacak karşına yalnızca biraz sabretmen gerekiyor. Tabii burada problem sende değil. Senin hayatına giren yanlış insanlarda... Hak etmediğin şekilde davranmışlar hep sana. Karşına her seferinde yanlış kişilerin çıkması da seni bu yalnızlığa itmiş. Aslında sen hala içten içe birilerini hayatına girmesini mutlu olmayı istiyorsun. Çünkü yalnız kalmayı hiç sevmiyorsun. Sana söyleyebileceğimiz bir şey var o da, hak ettiğin değeri bir gün göreceğin... Senin gibi kalbi tertemiz, naif insanlar elbet aradıkları huzuru buluyorlar. Bizim bundan hiç şüphemiz yok, sen de umudunu kaybetme.

Mutluluğun yalnızlıkta saklıymış!

Yalnızlık sana o kadar iyi geliyor ki... Bizden duymana gerek yok, sen zaten bunun farkındasın. Uyandığın her gün bunun için şükrediyorsun. Sahte bir kalabalıkla etrafının sarmalanmadığına şükrediyorsun mesela... Yalnızken kendini daha da iyi tanıdın. Tek başına neler yapabileceğini, nasıl başarılı biri olabileceğini öğrendin. Kendine odaklandın, kendini sevmeye başladın. Yani anlayacağın çoğu insana dezavantaj gibi görünen yalnızlığı sen çok iyi bir fırsata çevirdin. İnsanlar da sana bu yönünle hayran kalıyor. Çünkü hayata çok farklı bir bakış açısı getirdin. Gerçekten bizler de sana oldukça imreniyoruz. Bu her insanın başarabileceği bir şey değil. Sen herkes gibi bu durum sebebiyle kendini gereksiz yere harap etmedin. Bunun yerine kendi içinde muazzam bir yolculuğa çıktın. Umarız hepimiz senin hayata baktığın o gözlüklere sahip olabiliriz. İçindeki bu pozitiflik ve kuvvet olduğu sürece senin karşında hiçbir şey duramaz. Yalnızlığın harika bir seçim olduğunu gösterdin sen insanlara. Tebrikler :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1958
391
290
153
94
77
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diantus

Kimsenin nazını çekmek istemiyoruz diyelim kısaca

cansel-balik

kalbimiz kırılmış. Yol geçen hanına döndü aq , gelen kırıyor giden kırıyor.

Zeynep Özdemir

O zaman sen de yalnızlığı dene yoldan kimse geçmez

red-factor

Ben söyleyeyim. Öyle istediğim için. Konuşacak, sohbet edecek, keyifli bir muhabbet edecek insan var mı? Yok. Herkesin bir afrası bir tafrası var. Egolarında... Devamını Gör