Görüş Bildir
Haberler
Neden Kalbin Bu Kadar Kırık?

etiket Neden Kalbin Bu Kadar Kırık?

Ebru Çiftçi
02.08.2018 - 13:50 Son Güncelleme: 03.08.2018 - 17:59

Senin de kalbin herkes gibi kırık değil mi? Peki neden bu kadar kırık? 

Öğrenmek istiyorsan, testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Diyelim ki çok fazla yoğunsun ve sevgilin seninle buluşmak istiyor. Bu durumda ne yaparsın?

4. Arkadaşların arasında bir karara varılacak ve herkes fikrini söyleyecek. Senin söylediğin şeyin dikkate alınmadığını fark ettin. O an nasıl bir tepki verirsin?

5. Ailenden birinin sana inanmayıp bir başkasına inandığını fark ettin. Ve bu durum seni derinden üzdü. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çok üzüldüğün ve kendini tutamadığın anlarda genelde bunlardan hangisini yaşarsın?

7. Sevginin her şeyi iyileştirebileceğine inanıyor musun?

8. Ve son olarak, sence çevrendeki insanlar seni nasıl biri olarak görüyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu kadar iyi kalpli olma!

Sen o kadar fedakar bir insansın ki sevdiklerin için yapamayacağın bir şey yok. Karşındaki insanı gerçekten sevdiğin zaman bunu ona derinden hissettiriyorsun. Bunu her insan yapamaz ama sen gerçekten sevgi nedir çok iyi biliyorsun. Karşındaki insanı nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyorsun. Fakat insanlar senin gibi değil. Çünkü sevmek nedir bilmiyorlar. Senin bu güzel yürekli olan tarafını görüyorlar ve bunu suistimal ediyorlar. Senin o narin kalbini kırmayı bir şekilde başarıyorlar. İnsanlara güveni veren taraf hep sen oluyorsun. Karşı taraf seni hep hayal kırıklığına uğratıyor. Hak etmediğini düşündüğün şeyleri yaşamak senin kalbini yeterince incitmiş. Bu yüzden insanlara yaklaşırken artık daha dikkatli oluyorsun. Çünkü yeterince kırık olan kalbini onarabilecek insan bulmak çok zor.

Sen çok samimi bir insansın!

Sen o kadar samimi ve güler yüzlü bir insansın ki insanlar seni çok seviyorlar. Fakat bu samimiyetini kötüye kullanmak isteyen insanlar olmuş. Bazıları duygularınla oynarken bazıları da senin önüne engeller koymuş. Hiç beklemediğin insanlardan darbe almışsın. Yeterince kalbin kırılmış sanki. Artık kimseye güvenemiyor, kendini tam anlamıyla açamıyorsun. Çünkü tekrar kırılmaktan korkuyorsun. Sadece yakın olduğun insanlara kendini anlatabiliyorsun. Artık eskisi gibi her insana gülmüyor, samimi davranamıyorsun. İnsanlar seni o kadar çok kırmış ki yeni insan tanımaya korkuyorsun. Hatta istemiyorsun bile. Tabii bu söylediklerimizi sadece içten içe yaşıyorsun. Dışarıya karşı içinde yaşadığın bu korkuyu göstermiyorsun. Daima güçlü gözüken birisin.

Etrafındaki herkes senin kalbini kırmış!

Aslında senin kalbin birçok şeye kırılmış. Etrafında bulunan insanlar seni bir şekilde incitmeyi başarmışlar. Dışarıdan o masum görünen insanlar arkandan hep iş çevirmişler. Senin hayattaki duruşun aslında içten içe insanlara batmış. Sen farkında olmadan sanki seni yıkmaya çalışıyorlarmış. Tüm bu olanlardan dolayı kalbin çok kırık. He bir de hayatına aldığın insanın seni hayal kırıklığına da uğratması cabası. Güvendin, sevdin ve değer verdin. Peki ya sonuç? Sadece bir kalp kırıklığı. Sen kime değer verdiysen hepsi seni üzmüş. Kalbinden bir parça koparıp koparıp gitmişler. Şimdi sana kalan kocaman bir kalp kırıklığı. Ama seni gerçekten tanıyan ve seven insanlar var. Ve sana çok değer veriyorlar. Bunu sakın unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
872
303
136
84
55
44
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Etrafındaki herkes senin kalbini kırmış! Aslında senin kalbin birçok şeye kırılmış. Etrafında bulunan insanlar seni bir şekilde incitmeyi başarmışlar. Dışar... Devamını Gör

Hiç beklemediğin insanlardan darbe almışsın. KESİNLİKLE !!

Simple Aydan

Bu kadar iyi kalpli olma! Sen o kadar fedakar bir insansın ki sevdiklerin için yapamayacağın bir şey yok. Karşındaki insanı gerçekten sevdiğin zaman bunu on... Devamını Gör