Görüş Bildir
Haberler
Neden Hiçbir Şey Yolunda Gitmiyor?

etiket Neden Hiçbir Şey Yolunda Gitmiyor?

Sanki son zamanlarda hiçbir şey yolunda gitmiyor, yaptığın şeylerden keyif bile almıyor gibi misin? Eğer sen de böyle hissediyorsan; 

Haydi testi çözmeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, 2018 yılını bir kelimeyle anlatacak olsan hangisi olurdu?

4. Sence karşına çıkan problemleri çözmekte ne kadar iyisin?

5. Peki aşık olduğun kişiye açılıp, olumsuz karşılık aldığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki genelde gün içerisinde hangisini yapmaktan daha çok keyif alırsın?

7. Şu an bu yerlerden hangisinde gezip tozmak isterdin?

8. Ve son olarak, arkadaşın senin üzüleceğini bildiği için bazı şeyleri saklasa fakat sonradan öğrensen ne tepki verirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaşadıkların, etrafındaki nankör insanlar ve sen...

Son zamanlarda kendini aşırı mutsuz ve yorgun hissediyorsun. Sanki şu hayatta yaşamanın pek bir anlamı yok gibi geliyor. Yaptığın hiçbir şeyden keyif almıyor, yolunda emin adımlarla ilerleyemiyorsun. Çünkü artık gerçekten yoruldun... Her ne kadar böyle hissetsen de sen güçlü bir şekilde tekrar kalktın ve çabaladın. Ama bu sefer her zamankinden daha farklı hissediyorsun değil mi? Belki de bazı şeyleri yaşın ilerledikçe fark ediyorsun. Gerçekleri gördükçe kafanda kurduğun hayallerin aslında ne kadar hayalperestçe olduğunu düşünmeye başlıyorsun. Hatta sırf bu yüzden o çok çabaladığın, emek verdiğin şeylerden vazgeçmeyi düşünüyorsun. Bazen düştün ama her düşüşünde tekrar ayağa kalkmasını bildin. Çünkü seni bu hayata bağlayan şeyler var. Onlar ne mi? 'Sevdiklerin!' Şimdiye kadar kime güvendiysen kime kendi içini açtıysan hep kazık yedin. İnsanlar bir şekilde arkandan iş çevirmeyi, kalbini kırmayı başardı. Hem de sen bu kadar onlar için uğraşırken. İşte seni asıl yoran da bunlar, biliyor musun? Hadi sen kendi içinde bir şekilde sıkıntı yaşıyorsun, bazen psikolojin bozuk oluyor. Ama kendin düzeltebiliyorsun. Fakat sevdiklerinin bunları sana yapması elini kolunu bağlıyor. Kendi içinde 'Neden böyle yapıyorlar?', 'Sorun bende mi?' gibi sorular sorup üzülüyorsun. Halbuki sorun sende değil canım. Sorun senin sevgine layık olmayan insanların karşına çıkmasında. Bazen insan karşısında kişinin içindekileri veya aklındakileri göremiyor. Sen gördün ama biraz geç gördün. Kendine bu yüzden kızıp duruyorsun. Ama tüm bunları yaşadın diye öylece durmayacaksın değil mi? Evet, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Ama sen ayağa kalkmazsan bu yolda karşına daha çok engeller çıkar ve her seferinde onlara takılırsın. O yüzden artık kendine çeki düzen verip o güçlü haline geri dönmelisin. Etrafında sadece seni üzen insanları tutmalı, seni düşürmeye çalışan insanlardan uzak durmalısın. Haydi şimdi durma zamanı değil, yolda ilerleme zamanı!

Kendi içinde karamsarlığa düşmüşsün!

66.media.tumblr.com

Sen son zamanlarda o kadar karamsarlığa ve boşluğa düşmüşsün ki artık hiçbir şeyin yolunda gitmediğini düşünüyorsun. Aslında etrafında olan biten her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Kendi ruh halinden dolayı artık her şeyi salmışsın. Hatta kimse için  bir emek sarf etmiyorsun. Kendi içine kapanmış bir şekilde insanlara kendini açmak bile istemiyorsun. İnsan bazen her şeyden o kadar sıkılıyor ki öylece kalmak istiyor. Hiçbir şey yapmadan etrafındaki insanların bir şey yapmasını bekliyor. Sen de son zamanlarda aynı bu ruh hali içerisine girmişsin. Ama buna üzülmene gerek bile yok. Çünkü sen de insansın ve bu duyguları yaşaman çok normal. O yüzden bu sefer de böyle olsun canım. Her şey akışında ilerlesin. Belki de böylesi seni daha mutlu edecek. Evet, çok yorulduğunu biliyoruz. Ne düşünmek ne de düşündüklerini faaliyete geçirmek istiyorsun. Eee öyle olsun ne olacak? İnsan her zaman güçlü durmak zorunda değil. Hepimize böyle aşıladılar değil mi? Her zaman güçlü görünmek, kötü olduğumuz zamanları göstermemek için elinden geleni yapmamızı söylediler. Ama bu böyle ilerlemez. Elbet hayatımız olduğu gibi mükemmel ilerlemeyecek. Mutlaka kötü şeyler yaşayacağız. Hatta kötü şeyler yaşamadan bile kendimizi mutsuz hissedeceğiz. Önemli olan bunları atlatabilmek değil, nasıl atlatabildiğimizdir. Normalde karakter olarak çok eğlenceli, güçlü ve insanlara pozitif enerji veren birisin. O yüzden etrafındaki insanlar senin şu anda bu yanını görmek istiyor. Sen de bu durumdan dolayı çok zorlandığın için kendi köşene çekildin. O yüzden şimdilik kendine odaklan, neler istediğine bak. Anlayacağın bu durumu kendin için fırsata çevir. Ve mutlu olmaya bak. Çünkü yüzünün gülmesini herkesten çok hak ediyorsun.

Kafan o kadar karışık ki!

Çünkü sen kafanda birden çok şeyi düşünüyorsun. Sadece birine odaklanmak yerine hepsini düşünüp kafanı daha çok karıştırıyorsun. Bundan dolayı hiçbir şey yolunda gitmiyor ne yazık ki. Evet, kendi içinde takıntılı bir insansın. Eğer bir olay varsa ya da kafanı kurcalayan şeyler, onu mutlaka o an çözmek istiyorsun. Her çözmeye çalıştığında yeni problemler ekleniyor. Bazen ne yapacağını bilemiyorsun. Kafanın içindeki düşünceleri yok etmek istiyorsun. Gerek ailen gerek arkadaşların gerek aşk ilişkilerin seni artık çok düşündürüyor. Her geçen gün biriyle uğraşmak zorunda kalıyorsun. Kime değer versen mutlaka bir sorun çıkıyor. Seni hayal kırıklığına uğratıyorlar. Bunlara üzülürken bir yandan da sorunun ne olduğunu çözmeye çalışmak seni mahvediyor. Tabii bir de hiçbir zaman bitmeyen aile sorunları... Zaman zaman bunları kafana takmaktan ve üzülmekten çıkış yolu bulamıyorsun. Ailesel konularından da kimseye bahsetmek istemiyorsun. O yüzden tüm bunlar kendi içinde büyük bir çıkmaza dönüşüyor. Tüm bunların yanında bir de aşk konuları yok mu?Onlar seni hepsinden daha beter hale getiriyor. Kime aşık olsan ve güvensen hep bir b*kluk çıkıyor. Halbuki sen duygularını tüm içtenliğinle paylaşan, karşındakine kendinden çok değer veren bir insansın. Ama asıl sorun ne biiyor musun? Karşına çıkan kişiler seni kendilerine fazla buluyorlar. Artık kimse duygusal olarak karşısındaki kişiye bir şeyler hissedemiyor. Aslında hissettiği şeyleri aşk zannediyor diyebiliriz. Fakat sendeki bu gerçek duyguları görünce şaşkına uğruyor ve seni ister istemez üzüyor. O yüzden kesinlikle sorunun kendinde olduğunu düşünmemelisin. Sen değil onlar yanlış. Bunu sakın unutma! Ve sen herkesten çok çok değerlisin bunu da aklından çıkarma. Elbet her şey zamanla yoluna girecektir. Yeter ki sen elinden geleni yap ve kendin ol. Her zaman olduğun gibi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
812
255
74
68
37
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?