Görüş Bildir
Haberler
Neden Bu Kadar Yoruldun?

etiket Neden Bu Kadar Yoruldun?

Ne kadar yorulduğunu bu 8 soruda söylüyoruz! Öğrenmek için;

Haydi testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, son zamanlarda yaşadığın olaylardan çok fazla etkilendiğin oluyor mu?

4. Peki bazı konularda karar verirken çok fazla çıkmaza giriyor musun?

5. Hayal ettiğin şeylerin bir gün gerçekleşmeyeceğini düşünüp endişelendiğin oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm... Alışılmışın dışında yüksek duygu durumları yaşadığın oluyor mu?

7. Erkek/kadın arkadaşınla yaşadığın en büyük problem genelde bunlardan hangisi oluyor?

8. Ve son olarak, daha önce sevgilinin senden nedensizce ayrıldığı oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen artık çok yorulmuşsun!

Son zamanlarda insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi hissediyorsun. Bu da artık seni çok yormuş. O yüzden kendi köşene çekilmeye karar vermişsin. Kendini anlatacak ne gücün kalmış ne de inancın. İnsanlar seni yeterince incitmiş ve bu durum senin kendini değersiz hissetmene neden olmuş. Etraftaki insanlara güçlü bir karakter olarak görünsen de kendi içinde inanılmaz çelişkiler yaşıyorsun. Bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsun. Kafana olur olmadık her şeyi takılıyor, kendini strese sokmayı başarıyorsun. Etrafıdakiler yetmezmiş gibi bir de sen kendini yoruyorsun. Bu yüzden aşırı yorgun ve bitkin hissediyorsun. Biraz kendine gelmeye ihtiyacın var. Bunu en iyi sen yaparsın. Nasıl mı? Seni üzen insanları hayatından çıkarak...

Sen kendini çok yorgun hissediyorsun!

Sen son zamanlarda kendini yeterince yorgun hissediyorsun. Sanki böyle her şey üstüne geliyormuş gibi. O yüzden yapacağın her şey sanki üzerinde bir yük bırakıyormuş ve sen onun ağırlığını üstünde taşıyormuş gibisin. Normalde sen sosyal bir insansın. Öyle ortamlarda bulunmayı seversin ve bir sürü kişiyi tanırsın. Ama şimdilerde tek başına kalıp kafanı dinlemek istiyorsun. Konuştuğun belli başlı insanlar var. Onlarla da çok fazla konuşmuyorsun. Çünkü insanların samimi olmadığını düşünüyorsun. Ve bu samimiyetsizliğe daha fazla katlanamıyorsun. Bunalmışsın, yorulmuşsun artık. O yüzden şu sıralar kendini dinlemen gerektiğini düşünüyorsun. Bu yorgunluğun başka türlü geçmez. Kendine vakit ayırmalı, insanların seni bu hale getirmesine izin vermemelisin.

Hayal kırıklıklarından dolayı çok yorulmuşsun!

Senin tüm bu yorgunluğunun sebebi yaşadığın bu hayal kırıkları... Sevdiğin insanlar tarafından hiç beklemediğin şeyler yaşamışsın. Zaten bunalımlı olan ruh haline bu durum da eklenince kendini iyice kötü hissetmeye başladın. O yüzden son zamanlarda kendini daha yalnız hissediyor yaptığın hiçbir şeyden keyif almıyor gibisin. Kendini dışarıya bu kadar kapatmamaya çalış. Çünkü kendini bir kere kapatınca insanlara olan güvenin daha da azalıyor ve daha da yalnızlaşıyorsun. Bu durumu çok etkilenmeden, kendine biraz dinlenmen için zaman vererek atlatabilirsin. Yani bunu bir fırsata çevirebilirsin. Bizden söylemesi. Yoksa bedenin de ruhun da daha çok yorulacak. Evde kendi kendini yiyecek, hem kendine hem de etrafındaki insanlara kızacaksın. Yapma, sen herkesten daha değerlisin!

Kendi kendini yormuşsun!

Kafanda kendi kendine yarattığın bu kaosun içinde kaybolmuş, çıkış yolu bulamamışsın. İşte bu durum seni içten içe yıpratmış. Yani yalnız kaldığın zamanlarda kendinle ilgili bu problemi çözmeye çalışıyorsun. Dışarıya farklı kendine farklı davranmaktan yorulmuşsun gibi. Sanki tükenmişlik sendromuna girmişsin gibi. Bunun nedeni aslında bu iki durum arasında kalıp olduğun gibi davranmamaktan oluyor. Duygusal ve en hassas noktanı göstermemek için uğraşıyorsun. Çünkü etrafındaki insanların senin bu yönünü kullanmaya çalıştığını fark ettin. Ama şunu söylemeliyiz ki her insan böyle değildir. Hayatına doğru olduğunu düşündüğün kişileri alırsan, zaten senin her halini sevip iyi bir şekilde davranacaktır. Şunu sakın unutma sen çok değerli bir insansın! Bu yorgunluğun geçecek ve eski haline geri döneceksin. O şen şakrak hallerini görmeyi sen bile özledin. Ama az kaldı, güçlüsün ve ayağa kalkacaksın. Buna biz inanıyoruz, sen de inan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
692
161
85
83
39
37
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

son zamanlarda bende olan bir şey bu

Furkan Gorecek

Kimde olmuyor ki...

Gizem Yenikler

Sen artık çok yorulmuşsun! Son zamanlarda insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi ... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Kendi kendini yormuşsun! En yakınımdakiler yordu be usta!!