Görüş Bildir
Haberler
Ne Tür Bir Lidersin?

etiket Ne Tür Bir Lidersin?

Otoriter?  Demokratik? Eğlenceli? Hümanist?  Baskın? Tasasız?

Hangisi?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. Söyle bakalım, mantıkçı mısın yoksa hayalci mi?

2. Peki yalnız vakit geçirmeyi mi seversin yoksa arkadaşlarınla mı?

3. Motivasyonun düştüğünde genelde nasıl başa çıkarsın?

4. Peki kafana bir şey koyduğun zaman yapanlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki bu sosyal medyalardan hangisini daha çok kullanırsın?

6. Peki boş zamanlarında bunlardan hangisini daha çok yaparsın?

7. Peki daha önce yönettiğin veya başında olduğun bir organizasyon oldu mu?

8. Ve son olarak, kendini tanımlayacak kelimeyi seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Baskın bir lidersin!

Baskın bir lidersin!

Sen baskın bir liderin özelliklerini taşıyorsun. Zaten bulunduğun ortamlarda da kendi fikirlerinin, düşüncelerinin geçerli olmasını bir şekilde sağlıyorsun. Baskın bir lider özelliği taşıman senin için gayet normal bir durum. Grup içerisinde kendi kurallarının mutlaka geçerli olması gerekiyor. O baskınlığı bir şekilde diğer insanlara hissettiriyorsun. Bu senin zaman zaman insanlar tarafından yanlış anlaşılmana neden oluyor. Fakat bir zaman sonra insanlarda senin bu özelliğini anlayıp, daha çok seviyorlar. Çünkü senin her anlamda baskın bir karakterin olduğunu anlıyorlar. Bu baskınlık grup içerisinde senin liderlik vasfını ön plana çıkarıyor. Ve sen bu şekilde olmaktan müthiş bir şekilde haz alıyorsun. Senin için ön planda olmak daima önemli. Seni her zaman daha iyi hissettiriyor. Ve böylece hem diğerlerini yönlendirmekte hem de motivasyon vermekte bir numara oluyorsun.

Eğlenceli bir lidersin!

Sen normal hayatında da eğlenmeyi ve diğer insanları eğlendirmeyi çok seviyorsun. Sen böyle bir karaktere sahipsin. Fakat ciddi bir mesele olunca da hemen lider konumuna geliyorsun. Nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen bir insansın. Sen diğer liderlere nazaran grup içindeki insanların hem işine odaklanmalarını hem de motivasyonunu hiçbir düşürmemelerini sağlıyorsun. Yaptıkları işi zorunluluk halinden çıkarıp, severek isteyerek yapmalarını sağlıyorsun. Bunun için hem onlardan biriymiş gibi davranıp hem de liderliğini hissettiriyorsun. Bunu sağlamak birçok insan için zor olsa da sen böyle olmaktan keyif alıyorsun. Çünkü grup içindeki insanların her zaman fikirlerini önemsiyorsun. Yeni fikirlerin insanları baskı altında tutarak çıkmayacağını düşündüğünden hem onların eğlenmesi için etkinlikler düzenliyorsun hem de işlerini verimli bir şekilde yapmalarını sağlıyorsun. Böylelikle eğlenceli lider özelliklerini taşıyorsun.

Tasasız bir lidersin!

Tasasız bir lidersin!
www.kariyer.net

Sen resmen tasasız bir lidersin. İnsanlara yaptıkları iş konusunda güveniyor ve onların rahat hissetmeleri için elinden geleni yapıyorsun. Bu da diğer insanların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayıp işlerini daha verimli hale getirmesini sağlıyor. Çünkü başındaki kişinin bir diğer çalışan için önemi çok büyüktür. Sen bunu müthiş bir şekilde sağlıyorsun. Ve böylece işler çok daha iyi ilerliyor. Kimseyi sıkmayan, gerekmedikçe insanlara gereğinden fazla iş yüklemeyen, rahat bir lidersin. Bunun belki olumsuz yönlerini hissediyor olabilirsin. Fakat sen baskınlığı hiç sevmeyen bir insansın. İşini ciddiye alıyorsun fakat bunu hayati bir meseleye getirmeye gerek duymuyorsun. Çünkü nasıl olsa bir çözümü vardır diye düşünüyorsun. Problemlere odaklanmak yerine her zaman çözüm arayışları içerisindesin. Ve diğer insanlara da bunu özümsetmek istiyorsun. Kendini çok iyi ifade ediyor ve grup içi liderliği çok iyi bir şekilde sağlıyorsun.

Otoriter bir lidersin!

Otoriter bir lidersin!

Sen otoriter bir liderin özelliklerini taşıyorsun. Bütün otorite sende toplanır. Yani iletişim tek yönlü ilerliyor. Herkes senin sözüne bakıyor. Diğerlerine pek söz düşmüyor. Biraz olumsuz yanları olsa da sen otoriterliği seven bir insansın. Tüm dikkatlerin senin üzerinde olması seni her zaman daha güçlü hissettiriyor. Ve böylece çok güçlü bir motivasyon oluşturuyorsun. İnsanları yönlendirme konusunda çok iyisin. Ve bu grup içerisindekilerin güvenini sağlamak konusunda çok önemlidir. Bir işi yapmak konusunda daima senin sözünü dikkate alırlar. Biraz katılığın iyi olduğunu düşünüyorsun. Çünkü insanların böylece işini daha ciddiye alarak yapacağına inanıyorsun. Bu hem kişiyi hem de seni iyi hissettirir. Otoriter liderin özelliklerini çok ama çok iyi taşıyorsun.

Demokratik bir lidersin!

Demokratik bir lidersin!

Sen demokratik bir liderin özelliklerini taşıyorsun. Normal hayatında da demokratik bir yanın vardır. Seni tanıyan insanlar bu özelliğini çok iyi bilirler. Grup içerisinde daima herkese söz verirsin. Ve onların fikirlerine saygı duyup değer verirsin. Çünkü her fikirden başka bir fikir çıkacağına inanırsın. Diğer insanların böyle söz hakkı almaları onlar için ayrı bir motivasyon olur. Böylece hem diğer insanlar işleri hakkında daha bilgili olur hem de görevlerini çok iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışır. Sen grup içerisinde yardımlaşmayı teşvik edici bir ortam oluşturarak yüksek bir performansın olmasını da sağlıyorsun. Böylece demokratik bir liderin özelliklerini çok iyi bir şekilde yerine getiriyorsun.

Hümanist bir lidersin!

Hümanist bir lidersin!

Bu liderliğin özelliği aslında babancan olmasıdır. Daima astlarını korumaya yönelik hareketler sergiler. Sen normal hayatında korumacı olduğun için bu senin liderlik özelliğine de yansımış. Daima insanları koruma içgüdüsü ile hareket edersin. Grup içerisinde insanların görüşlerini alır, onlara saygı duyarsın. Fakat daima kendi kararların ile hareket edersin. İnsanları ödüllendirerek performans arttırıcı hareketler sergilersin. Böylece hem insanların verimliliğini arttırır hem de mutlu olmasını sağlarsın. Gerçekten hümanist bir liderin özelliğini taşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
188
128
62
22
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tasasızlar layklasın.

Pasif Kullanıcı

Eğlenceli bir lidersin! Sen normal hayatında da eğlenmeyi ve diğer insanları eğlendirmeyi çok seviyorsun. Sen böyle bir karaktere sahipsin. Fakat ciddi bir ... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Benimki de aynıııı

aykut deliktaş

Eğlenceli bir lidersin! Sen normal hayatında da eğlenmeyi ve diğer insanları eğlendirmeyi çok seviyorsun. Sen böyle bir karaktere sahipsin. Fakat ciddi bir ... Devamını Gör