Görüş Bildir
Haberler
Ne Tip Bir Asosyalsin?

etiket Ne Tip Bir Asosyalsin?

Nsycl
25.04.2018 - 18:34

Kendini sosyal hayattan soyutlamaya çalışan tiplerden hangisisin, söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. Peki cinsiyetin nedir?

3. Telefonunu açtın, arkadaşın buluşalım diyor. İlk sorun hangisi olurdu?

4. Dürüst ol! Biri tarafından reddedilmekten ne kadar korkarsın?

5. Grup çalışmalarıyla aran nasıl? Sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek başına sinemaya gitmek hakkında ne düşünüyorsun peki?

7. Son olarak, insanlara güvenir misin genelde?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalnız kurt çıktı!

Yalnız kurt çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen tam yalnız kurtsun. Başka insanlarla çok bir derdin yok, insanlar sinirini falan da bozmuyor. Sen yapı olarak tek olmaya uygun birisin, çevrende saygı duyduğun, sevdiğin arkadaşların, aile üyelerin olabilir ama yine de bir çok olayı tekil düşünüyorsun. Hayata bakış açın ve motivasyonun bu şekilde diyebiliriz.

İnsan sevmeyen tip çıktı!

İnsan sevmeyen tip çıktı!

Seninki net, insanlardan hoşlanmıyorsun! Sahte sosyal ortamlar, birbirine gülüp arkadan konuşan tipler, yalancılar.... Sıkılmışsın sen hepsinden. Güvenini de yerle bir edenler sağolsun, genel olarak kendini ilişkilere kapatmışsın. Bu demek değil ki kimseyle görüşmüyorsun, kimseyle konuşmuyorsun, sadece yeni insanlara ve sosyal ortamlara kapalısın o kadar. Yabani değilsin sonuçta.

Seçici sosyal tip çıktı!

Seninki asosyallikten çok biraz daha seçici olmakla alakalı. Belki biraz yaşın ilerlemiştir, belki de hayat seni oraya itmiştir bilmiyoruz ama sen sosyal ilişkilerinde olabildiğince seçicisin. Dramaya gelemiyor, yalana katlanamıyorsun. Sadece seni daha iyi noktalara çıkaracak insanlarla ihtiyacın var. Toksik olanlara değil.

Gıcık sosyal tip çıktın!

Gıcık sosyal tip çıktın!

Verdiğin cevaplara göre birazcık gıcık bir sosyal tip gibisin. Şımarıksın demiyoruz, ama seni tanımayanlar şımarık olduğunu düşünebilir. Eğer hoşuna gitmeyen bir şeyler olursa tepkisiz kalmıyor, iğneleyeceğici şekilde laf sokmayı biliyorsun. Asosyal olmadığın kesin, ama sosyal olmak gibi bir niyetin de yok.

Gayet sosyal tip çıktı!

Gayet sosyal tip çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen pek de asosyal bir tipe benzemiyorsun. Her insan bazı dönemler insanlardan soğur, belki öyle bi dönemine denk geldik. Bu testte işin ne diyecek halimiz yok tabii ama kendine asosyal yaftasını da vurmana gerek yok, bunu bil :3

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
595
174
127
77
30
28
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İnsan sevmeyen tip çıktı!-EVEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!! 💙💙💙

Dilara Sarıkaya

insan sevmeyen tip🙌

Serenat Athena

Evet insanları sevmiyorum. İnsanların sevilecek neyi var ki seveyim? Hepsi ömür törpüsü,hepsi birer biyolojik atık. Boşuna yer kaplıyorlar hayatta.