Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Yorgunsun?

etiket Ne Kadar Yorgunsun?

31.08.2019 - 15:00

Kendini zaman zaman yorgun hissettiğini biliyoruz...

Ama bakalım aslında ne kadar yorgunsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Ne iş yaptığını da öğrenelim...

3. Hayatında yaptığın planların gerçekleşeceğine içten inanır mısın?

4. Sırf karşındaki insan kırılmasın diye söylediklerini önceden düşünüp tartanlardan mısın?

5. Hayalini çok kurduğun bir şey için çok çabaladın fakat bir türlü olmadığını fark ettin. Sonunda ondan vazgeçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki söyle bakalım, karşındaki insanın yanlış olduğunu fark ettiğin halde ilişkiye devam ettiğin oldu mu?

7. Ne sıklıkta yalnız kalmak istiyorsun?

8. Son olarak, büyük bir yalanını yakaladığın birini affettin mi daha önce?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yorgunluktan beyaz bayrağı çekmişsin!

Yorgunluktan beyaz bayrağı çekmişsin!

Ah!... Ne gerek vardı kendine bu kadar eziyet etmeye? Amacın iyi bir kariyer ya da çevrendeki herkesi mutlu etme çabası olabilir. Ama kendine bu eziyeti yapmaya hakkın yok bize sorarsan. Biraz durup dinlenmek, kendini dinlemek, zihnini dinlendirmek senin de hakkın. Gün içinde işe gidiyor/ders çalışıyorsan, boş kaldığında da zihnin dolu oluyor. Böylece hiçbir zaman dinlenemiyorsun. Kendine bunu yapmamalısın. Biraz olsun durup bunu düşün. Her şeyden önce kendine değer vermelisin ki bedenin seni yarı yolda bırakmasın. Bunu unutma!

Bir hayli yorulmuşsun...

Bir hayli yorulmuşsun...

'Hayaaaat, beni neden yoruyosuuun?!' dediğini duyar gibiyiz. E hakkın da var açıkçası. Bir insana bu kadar yüklenilmemeli bizce de. Ama belli ki bu bir süreç, herkesin belli dönemlerde yaşadığı gibi. Senden ricamız biraz daha sabretmen. Sonunda çabaların sonuç verecek ve hedeflediğin/hayal ettiğin ne varsa bu yorgunluğun sonucunda elde edeceksin. Sonrası bahar, bahçe...

Zaman zaman yorgun hissetsen de, fena sayılmazsın!

Zaman zaman yorgun hissetsen de, fena sayılmazsın!

Sen pek çok sorumluluğu ya da iş yükünü üstüne alıyorsun. Hem zihnini, hem bedenini çalıştırıyorsun. Bu sebeple dönem dönem iş yoğunluğunun ya da sorumluluklarının arttığı zamanlarda patlamaya hazır hale geldiğini hissettiğin oluyor. Yapman gereken, bunları tek bir dönemde toplamaman. Örneğin, sorumlulukların varsa onları erteleme, zamana yay. Ya da işlerini ay sonuna bırakmak yerine zamanında gerçekleştir. Böyle çok daha fazla rahat edeceksin.

Sadece kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var!

Sadece kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var!

Sen son zamanlarda bir miktar yorulduğunu hissediyorsun haklı olarak. Ama bu, öyle senelerce içinde biriktirdiğin şeylerin yükü değil kesinlikle. Daha çok, bedensel yorgunluktan bahsedebiliriz senin için. Zaman zaman fazla düşünmekten zihnin de yoruluyor elbette. Bu yüzden yapman gereken kendine biraz vakit ayırmak. Dinlenmeye ihtiyacın var kısacası! Bu sevdiğin türden bir tatil olabilir, kendi evinde mutlu hissedeceğin şekilde geçireceğin vakit olabilir... Orasını en iyi sen bilirsin. Sadece tavsiyemize uy deriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
533
181
65
50
47
45
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Sadece kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var :D

bahar

yorgunluktan beyaz bayrağı çekmişim.

yollaruzar

yorgunluktan beyaz bayrağı çekmişsin! Maalesef 😑