Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Uzaylısın?

etiket Ne Kadar Uzaylısın?

Ne kadar uzaylı olduğunu söylüyoruz! Öğrenmek için; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. İlk olarak, bir gezegeni yönetmek isteseydin bunlardan hangisini seçerdin?

4. Peki genelde hangi tür filmleri izlemeyi tercih edersin?

5. Şimdi de buradaki şekilde gözüne ilk çarpan şeyin bunlardan hangisi olduğunu söyle bakalım.

5. Şimdi de buradaki şekilde gözüne ilk çarpan şeyin bunlardan hangisi olduğunu söyle bakalım.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ateş, su, hava, toprak! Bu dört elementten birini temsil edecek olsan hangisi olurdun?

7. Dünyaya bir daha gelecek olsan ve nerede doğmak istediğini seçme şansın olsa hangi ülkeyi seçerdin?

8. Ve son olarak, bu görsel sana bunlardan hangisini çağrıştırıyor?

8. Ve son olarak, bu görsel sana bunlardan hangisini çağrıştırıyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir uzaylısın!

Gerçekten inanılmazsın! Sen açık konuşmak gerekirse tam anlamıyla bir uzaylısın! Biraz ürkütücü yanının olduğunu söyleyelim. Sen aslında bu dünyaya ait değilsin. O kadar farklı ve o kadar uzaksın ki bazen sen bile neden bu dünyada olduğunu anlamıyorsun. Gerek düşünce tarzın gerek tavırların senin bizden biri olduğunu göstermiyor ne yazık ki... Sanki yanlışlıkla buraya yollanmış gibi hissediyor da olabilir he. Çünkü yanlış zaman ve yanlış yerdesin bu bir gerçek. Ne insanlar seni anlıyor ne de sen insanları anlıyorsun. Söylesene sen bu dünyaya yoksa bir ajan olarak mı gönderildin? Vallahi ne yalan söyleyelim dışarıdan biraz öyle görünüyor. Sen resmen insan görünümünde bir uzaylısın!

Yarı uzaylı yarı dünyalısın!

Açıkcası bunu hakkında bir karar vermek oldukça zor. Çünkü sen hem bu dünyaya aitsin hem de farklı bir hayata. İki tarafın da izlerini oldukça taşıyorsun. Sanki bir yanın buraya ait gibi hissediyor fakat diğer yanın sanki farklı bir yerde hayat sürdürüyor. Burada da mutlusun fakat orada da mutlu olabilirsin. Anlayacağın sen iki tarafın izlerini taşıyorsun ve bu senin için inanılmaz bir şey. Çünkü bu durum seni aslında herkesten çok daha farklı kılıyor. Ortaya bambaşka düşünceler fikirler çıkarabiliyor. Hayal dünyan o kadar geniş ki seni anlamak gerçekten bazen güçleşiyor. Akıl almaz bir durum söz konusu. Anlayacağın sen yarı insan yarı uzaylı olarak yaşamını sürdürüyorsun!

Sen tam anlamıyla bir dünyalısın!

Sen tam anlamıyla bu dünyaya aitsin! Senin hiç bu taraklarda bezin yok. Evet, bizi bazen bu konu hakkında düşündürmüyor değilsin. Öylesine farklı bir zekaya sahipsin ki ortamda oldukça dikkat çekiyorsun. Bu kesinlikle senin üstün yeteneğinden kaynaklanıyor. Fakat her ne kadar farklı olsan da senin bu dünyadan olduğunu çok iyi anlayabiliyoruz. Sen buraya aitsin. Gerek düşüncelerin gerek davranışları seni buraya ait bir insan yapıyor. E ara sıra gelgitler yaşatıyorsun. Bazen seni çözmekte zorlanıyoruz ama biliyoruz ki sen bu dünyanın insanısın. Vücudunu tüm hücrelerine işlemiş bu. İstesen de vazgeçemeyeceğin bir durum. Anlayacağın senin uzaylılarla falan alakan yok. Sen insanlığın vücut bulmuş halisin dostum!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
474
335
164
78
54
54
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unknown70638811

Sen tam bir uzaylısın! Gerçekten inanılmazsın! Sen açık konuşmak gerekirse tam anlamıyla bir uzaylısın! Biraz ürkütücü yanının olduğunu söyleyelim. Sen aslı... Devamını Gör

Burak İşcan

şsjfjhasjkdaskjdhasıkhdl yardın lan mq

Ümit Gül

Uzaylıymışım.. Öyle olsam burada bir dakika durur muydum acaba?

Gizem Yenikler

Sen tam bir uzaylısın! Gerçekten inanılmazsın! Sen açık konuşmak gerekirse tam anlamıyla bir uzaylısın! Biraz ürkütücü yanının olduğunu söyleyelim. Sen aslı... Devamını Gör