Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Sığsın?

etiket Ne Kadar Sığsın?

Nsycl
04.03.2018 - 22:15

Sen bu testi çok da şey yapma ama yine de gel bir çöz bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlamamız gerek.

2. Cinsiyetinle devam edelim.

3. En sevdiğin sosyal medya hangisi?

4. Aralarından en sevdiğin Youtuber hangisi?

5. Bir hashtag seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi senin kötü özelliğin olarak anılabilir?

7. Peki son olarak da müzik alışkanlıklarından bir soru soralım. Neler dinlersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%70 sığ çıktın!

Verdiğin cevaplara göre yüksek bir skor yakaladığını söyleyelim. Revaçta olan şeyleri seviyor, yapıyor ya da taklit ediyor olabilirsin. Bundan keyif alıyor da olabilirsin. Önemli olan neyi seveceğine karar vermek sonuçta. Karar senin.

%55 sığ çıktın!

Verdiğin cevaplara göre sende yarı yarıya bir durum söz konusu! Sığ olduğun konular var, orası net. Ama sanki sen de bunun farkındasın biraz? Yani umursamadığın anlamadığını göstermez sonuçta. Değil mi?

%40 sığ çıktın!

Pek sığ olduğun söylenemez fakat belli başlı konularda revaçta olan şeyleri seviyorsun sadece. Belki de yapıyorsun? Kendince zevklerin var ve onlara yatırım yapmayı ihmal etmiyorsun bunu da söylemeden geçmeyelim.

%25 sığ çıktın!

Verdiğin cevaplara göre çeyrek dilimlik bir sığlıktan bahsetmemiz gerekiyor. Herkesin içinde sığlık var orası doğru fakat sen bunu minimize etmeyi başarmışsın.

%10 Sığ çıktın!

Testi çözerken ne kadar rahat olduğunu şimdi anlıyoruz! Tabii bu test hiçbir şeyin kanıtı olmasa da (!) verdiğin cevaplara göre sığ olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Belki biraz hipstersındır kim bilir?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
331
94
74
58
38
28
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Demir

sığ ne demek.... yenilikçi ve sorgulama mantığına kapalı olan insandır. sığ insana göre; bildikleri ona yeter, ne biliyorsa doğrudur ve kendi düşüncesine ay... Devamını Gör

Merve ceylan

%10 sığ çıktı asdfhj