Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Odunsun?

etiket Ne Kadar Odunsun?

İlişkilerindeki davranışlarına göre ne kadar odunsun? Yapman gereken sadece 8 soruyu cevaplamak!

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Sevgilinizle ilişkinizin nereye gittiği hakkında konuşmaya başladınız. İlk ne söylersin?

2. Seni partnerinde en çok çeken şey genelde ne oluyor?

3. Sevgiline/eşine en son ne zaman hediye aldın?

4. Hangi durumda sevgilinden ayrılmayı düşünebilirsin?

5. İlk buluşmada sence konuşmaktan en uzak durulması gereken konu hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkilerinde hangi çizgi film karakteri gibisin?

7. Sevgilin/eşin doğum gününü unuttu diyelim. Nasıl bir tepki verirdin?

8. Son olarak ilişkilerin giriş, gelişme ve sonucu hakkındaki senaryolardan hangisi sana daha uygun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en odun insanısın!

Sen dünyanın en odun insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en odun insan! Sen, hiç şüphesiz bir odunsun. Odunluk içine işlemiş. Mutlu sonlara, çiçeğe böceğe, kelebeklere inanmıyorsun. Çünkü sen, bu dünyada bu kadar sorun, sıkıntı varken yapmacık hareketler olarak adlandırdığın hareketleri kendini kandırmak olarak görüyorsun. Sen kötü değilsin kesinlikle biraz oluruna bırakanlardan ve çok düşünmeyenlerdensin. Mutluluğu bu şekilde buluyorsun ve bu şekilde devam etmek de senin tercihin. Kim ne derse desin mutlu olduğun yolda ilerle! Sen de böyle birisin işte, seni de böyle seviyoruz!

Odunluk senin kanında var!

Odunluk senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre odunluk senin kanında var! Yani odunluk senin sonradan edindiğin değil, doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en odun insanı değilsin belki, ama odunluk senin içine işlemiş. Bu konuda bir markasın. Sınırlarını zorlayanlardansın sen. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Romantiklik, kuşlar, börtüler, böcekler falan senin yanından geçemez. Geçseler de tanımazsın zaten. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları yalandan romantik görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

Kararında odunsun!

Kararında odunsun!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki odunluk konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki odunluk konusunda da tam kararındasın. Her zaman hafif romantikliğin var fakat aynı oranda odunluğun da var. Seni iyi tanıyan partnerin sendeki bu dengeyi rahatça görüyor. Aslında her ikisinden de bulundurmak hayat açısından çok daha yararlıdır. Aşırıya kaçmayı engeller. En güzeli de bu değil mi zaten?

Odunlukla uzaktan yakından alakan yok!

Odunlukla uzaktan yakından alakan yok!
big.vn

Senin kanında bir gram bile odunluk yok. Yani senin odun olmakla uzaktan alakan yok. Verdiğin yanıtlara göre romantiğin önde gidenisin. Tutkulu, duygusal, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun.  Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere partnerin hayranlıkla bakıyor. Sevdiğin kişiyi etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için uğraşır, uğraşıyor da. Düşünceli, nazik, kibar... Ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerine kazınıyorsun. Senin gibi biriyle bir kez yola çıkanın seni unutması mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
826
369
315
190
129
107
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
m o u

sevgilisi olmayıp da varmış gibi düşünerek cevap verenleri düşünerek sorsaydınız ya soruları :D (zorlandım)

Hera

Kararında odunsun! Saf odun olmaktan kurtulduk iyi.

Ulker Aliyeva

Sen dünyanın en odun insanısın çıktı normalde bu kızlara çıkmamalı ama bana çıktı ve hiçde şaşırmadım ahahaha ))))))