Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kötümsersin?

etiket Ne Kadar Kötümsersin?

Ne kadar kötümser olduğunu söylüyoruz! Sonucu görmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evet ilk sorumuzla başlıyoruz! Söyle bakalım, arkadaşın sana çok büyük bir iftira attı, bu durumda ne yaparsın?

4. Pekii doğruyu söylee! Sevdiklerinin arkasından hiç dedikodu yaptığın oldu mu?

5. Imm... Şimdi de bize burcunun ne olduğunu söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi şimdi de üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandığını söyler misin?

7. Pekiii hiç birine karşı borçlanıp geri ödemediğin oldu mu?

8. Ve son olarak, karanlıktan korkan bir insan mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sende korkulacak cinsten bir kötümserlik var!

Valla canım sen içten içe kötümsersin ama çaktırmıyorsun. Aslında bunun sebebi zamanında seni çileden çıkaran olaylardan kaynaklanıyor. Zaman geçtikçe ve tecrübe sahibi oldukça insanların aslında ne kadar kötümser olduğunu fark ettin. Ve sana karşı kötülük beslediğini anladığın insanlara karşı da o şekilde davranmayı tercih etmeye başladın. Eee hak edene hak ettiğini vermek senin işin, değil mi?  Öyle her zaman kötümserlik beslemiyorsun fakat yeri geldiğinde öyle bir kötümser oluyorsun ki vallahi o halinden korkulur.  Normalde için o kadar temiz ki ama seni böyle olmaya resmen mecbur bırakıyorlar. Normalde sen de içinde kötü niyet beslemeyi hiç mi hiç istemiyorsun. Fakat sen ne kadar iyi olursan etrafındaki insanlar o kadar seni suistimal etmeye devam ediyorlar. Bu durumu yaşamak ve üzülmek artık istemiyorsun. Sen üzüleceğine onlar üzülsün diye düşünüyorsun. Çok da haklısın. Vallahi seni sinir eden senden korksun. Birine karşı kin tuttuğunda yapamayacağın şey yok. Onun içindeki kötü düşüncelerin kendisine dönmesi için elinden geleni yaparsın.

Sen kimmm kötümser olmak kimmm?

Senin kadar iyi niyetli, saf duygular besleyen bir insan görmedik! Sen o kadar temiz kalpli bir insansın ki içinde hiçbir şekilde kötümserlik  olamaz. İçinde kötümserlik duygusu olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durmayı ve onlarla konuşmamayı tercih ediyorsun. Bu yüzden her zaman için rahat bir şekilde insanlarla diyalog kuruyorsun. Elbette her insanın içinde az da olsa kötümserlik vardır. Ama kimi insan bu yanının farkındadır ve içinde kötümserlik duygusunu daha da büyütmezsin. Sen bu yanını hiçbir zaman kullanmaktan yana değilsin. Kalbindeki güzelliği her zaman koruyor ve sahip çıkıyorsun. Etrafındaki insanlar senin ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyorlar. Ve seni gerçekten çok seviyorlar. Tabii bu durumu çekemeyen ve senin içindeki iyiliği bozmak isteyen insanlar var Bunlarla da arandaki mesafeyi ayarlamayı çok iyi biliyorsun. Hiçbir zaman o saf duyguları kötümserliğe çevirmeyi istemiyorsun. Çünkü senin içinde böyle bir duygu yok. Sen her zaman olayları güzellikle çözmeye çalışan iyi bir insansın. Kötümserlik kim sen kim???

Dışarıdan kötümser bir havan var!

Sen var ya sen o kadar fenasın ki... İnsanlar üzerinde o kadar etkili bir insansın ki gerek sözlerinle, gerek davranışlarınla içindeki o kötümserliği gösterebiliyorsun. Eğer istediğin bir şey varsa ve karşındaki insan istemiyorsa onu bir şekilde yaptırırsın. Çünkü sen gerçekten işini çok iyi bilen bir insansın. Bu sert tavrın aslında dışarıdaki insanların seni kötümser olarak algılamasına neden oluyor. Fakat bu durum zaten senin umurunda değil. Çünkü seni tanıyan insanlar zaten seni çok iyi biliyorlar. Senin için etrafında ne kadar az ve öz insan olursa o kadar iyidir. Diğer insanların senin hakkında ne düşündükleri umurunda bile değil. Belki de bu umursamaz tavrın insanların sana karşı ön yargılı olmasına neden oluyordur. Fakat sen kendinin kötü bir insan olmadığını zaten biliyorsun. Gerisi önemli değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
502
384
178
116
47
41
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nestathechopper2

peki kötümserlikle üniversite sınavının ne alakası var, nesiniz ösym mi?

Murtaza Kara

Editörleri kötülük ile kötümserlik arasında ki farkı bilenlerden mi seçseniz acaba? En azından!

Serra öztürk

Sende korkulacak cinsten bir kötümserlik var!