Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İyi Kopya Çektiğini Söylüyoruz!

etiket Ne Kadar İyi Kopya Çektiğini Söylüyoruz!

Captain Price
08.02.2019 - 14:51 Son Güncelleme: 05.07.2020 - 13:56

Her öğrenci ufak da olsa kopya çekmiştir. Bakalım sen ne kadar iyi kopya çekiyorsun?

Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Zaman yönetimini puanla desek?

4. Stres anında ne tepki verirsin?

5. Peki insanlarla ilişkin nasıldır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Teknolojiyi ne kadar iyi kullandığını puanla desek?

7. Son olarak arkadaşının senden kopya çekip senden daha yüksek not aldığı oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kopya çekmekte dünya markasısın!

Sen bu konuda ordinaryüs seviyesinde bir insansın. Kendine o kadar güveniyorsun ki kopya konusunda, sınavlara çalışmıyorsun bile. Sadece ne sınavı olduğunu öğrenip işe koyuluyorsun. Sınav başladıktan sonra herkes boncuk boncuk terlerken sen en iyi olduğun işi yapıyorsun. İnsanlar sana hayretle bakıyorlar. İçlerinden bazıları sana gıcık olmuyor da değil. O yüzden bu işi yaparken dikkat çekmemeye çalış. Zaten sen işini çok iyi bilirsin de biz yine de seni uyaralım. Kopyayı kim buldu deseler cevap veremeyiz belki ama en iyi kopya çeken kim diye sorsalar cevabımız net: SENSİN!

Kopya yazarken öğreniyorsun!

Sen aslında çok zeki bir insansın ama aklın dersler dışında her yerde. Ders çalışmamak için bin bir türlü bahane üretiyorsun. Ders çalışmak sana çok sıkıcı geliyor. Sen heyecan ve aksiyon meraklısı bir insansın bu yüzden ders çalışmak sana göre değil. Her sınavdan önce ders çalışmayıp kopya çekmeye karar veriyorsun. Tam istediğin gibi aksiyon ve macera dolu bir olay. Ama kopya hazırlarken yazdığın şeyler zaten aklına giriyor ve dolaylı yoldan sınava çalışmış oluyorsun. Sınava girerken de kopyalarını yanında götürüyorsun. Unuttuğun kısımları bakmak için. Ve sınavda gayet başarılı oluyorsun.

Kopya çeksen yakalanırsın!

Sen kopya çekmeyi bırak karıncayı bile incitemezsin. Bu işi dünyada son yapacak kişisin. Kopya çekmek için gereken özelliklerden hiçbiri yok sende. Sınav esnasında arkadaşından silgi istesen bile panik yapıp gözetmenleri kuşkulandırıyorsun sen! En iyisi sen kopya çekmeyi hiç deneme. Efendi gibi dersini çalış. Sınavdan yüksek almaya bak. Kopya çekmek riskli bir iştir ve cesaret ister. Cesur bir insansın ama bu konuda risk almayı kesinlikle düşünmezsin sen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
252
96
64
36
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Kopya yazarken öğreniyormuşum.Tembellik yapıp sınavlara çalışmasam bike hayatımda 4-5 den fazla kopya çekmedim.Bir kere niye kopya yazmakla uğraşayım?

Dilan Bayram

Bizim Ortaokuldaki Fen hocamız bize '' Sınavlara kopya hazırlayarak çalışın. Çünkü kopya hazırlarken tüm dikkatinizi yazdığınız yazılara verirsiniz ve öğreni... Devamını Gör

Solucanlı Gübre

kopya yazarken ogreniyormusum😂 lisede kopyanin kralini cekerdim ozledim gozyasim pit 😢

fchinaski

Hayatim boyunca nadiren kopya cekmisligim vardir. Ben o öne oturan 9 numara miyop çocuğum, sınav zamanı hatırlanan; normalde sevilmeyen