Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Art Niyetlisin?

etiket Ne Kadar Art Niyetlisin?

Captain Price
25.03.2019 - 19:33 Son Güncelleme: 27.06.2020 - 12:58

Ben art niyetli bir insan değilim diye düşünme hiç. Her insanın içinde biraz da olsa kötülük vardır!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Film izlemek istediğinde hangi kategoride arama yaparsın?

4. Hangi durum sinirinin zıplamasına neden olur?

5. Senin için en iyi sakinleşme yolu nedir peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da çocukluğuna inelim, küçükken aşağıdakilerden hangisi senin işindi?

7. Son olarak hangi süper gücü isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ne art niyeti, sen tam bir meleksin melek!

Ne art niyeti, sen tam bir meleksin melek!

Abartmıyoruz, sen resmen bir meleksin! İçinde gizli bir art niyet olabileceğini nasıl düşündün gerçekten hayret ediyoruz yani. Art niyetin zerresi yok sende! Ama sende ne var biliyor musun? Sende yeni doğmuş bir bebeğin saflığı, masumluğu var. Kalbin, beynin o kadar temiz ki senin. Bu yüzdendir ki çoğu zaman insanlar senin söylediklerine, yaptıklarına anlam veremiyorlar. Ama boşver, bu senin eksikliğin değil onların fesatlığı. Sen hiç çizginden dönme, çok nadir bir insansın. Sakın değişme güzel insan!

Art niyet değil o ya, gaz o gaz!

Art niyet değil o ya, gaz o gaz!

İçinde seni sanki kötü şeyler yapmak için dürten hisler var gibi değil mi? Böyle miden kıpır kıpır, sancılar giriyor sanki. Kötü bir şey yapmam lazım, kötülük, kötülük diyor sanki sana. Öyle gibi geliyor sana değil mi? Hahahaha yapma Allah aşkına! O ne biliyor musun? Dün yediğin kuru fasulyenin sana bıraktığı hediye; gaz o gaz. Midende gaz var senin. Kötülük falan değil yani. Haa hiç mi art niyetli değilsin sen? Belki biraz, ama herkes kadar. Normalsin aslında yani. Dengeni iyi kuruyorsun. Hiç telaşlanma yani :) Ama sana bir tavsiye vermemiz lazım; sıcak su torbasını karnına koy ayaklarına da kalın çoraplar giyip örtünün altına uzan bir. O gazın çıkması lazım...

8. Sanki sende biraz art niyet var gibi gibi.

8. Sanki sende biraz art niyet var gibi gibi.

Şimdi sana seni şöyle anlatacağız: İyilik ve art niyetin renkleri olsun; iyilik beyaz, art niyet siyah. İşte sen bu renk skalasında hafif siyaha yakın bir grisin. Yani tam anlamıyla art niyetli değilsin, ama iyiliktense art niyete daha yakınsın. İçinde bir arzu, tutku var sanki art niyete karşı. Peki insanların sana hiç bencilsin dediği oldu mu? Bizce oldu. Peki bencil misin? Belki de evet, ama onlara ne ki? Sen çok şey yaşamış ve bir karar almışsın. Bundan sonra sadece kendin için uğraşacak, kendin için en iyisi neyse onu yapacaksın. Eğer bu seni bencil yapıyorsa boşver yapsın! Art niyete gelelim, şu an tam anlamıyla art niyetli olmasan da potansiyelin var. Eğer karşına biri çıkacak olursa anında kötü yanın ortaya çıkacak yani.

Art niyeti şeytana baştan öğretirsin!

Art niyeti şeytana baştan öğretirsin!

Sen var ya sen... Sen art niyetin kitabını yazmışsın be! Bu ne hırs bu ne kibir! Derdin ne senin, ne istiyorsun bu insanlardan, canlılardan. Kuzum bunlar sana ne etti de sen bu hale geldin? Aman diyeyim o nasıl bakış o nasıl düşünceler o nasıl sözler! Senin lügatında affetmek kelimesi yok resmen. Biri sana bir yanlış yaptı mı cezasını mutlaka çekecek! Hem de en acımasız biçimde. Ama bir şey söyleyelim mi, bu art niyet sana çok yakışıyor! Adeta yürüyen karizma yapıyor seni. Senin bu kötü havan etrafındakileri korkutuyor ve herkesin sana saygı duymasını sağlıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
594
264
227
97
51
27
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shawns1721

art niyeti şeytana baştan öğretirmişim la bi git

İşte birisi

editor iyi dalga gecmis 😂

Zeynep Kılıç

art niyeti şeytana baştan öğretirim doğru 👿