Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 16 Haziran Perşembe Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 16 Haziran Perşembe Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 16 Haziran Perşembe günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Forgetting Sarah Marshall (2008)

IMDb: 7.1

Özet: Peter, TV yıldızı sevgilisi Sarah'tan ayrıldığında büyük bir üzüntüye yakalanmış genç bir adamdır. Biraz kafasını toparlamak için Hawaii'de tatil yapmaya karar verir. Hawaii'de Sarah ve yeni sevgilisine rastlayan genç adam, eski sevgilisini unutmak için resepsiyonist kızla yakınlaşarak yaşadığı acıyı unutmaya çalışacaktır. 

Oyuncular: Jason Segel, Kristen Bell, Russell Brand

Yönetmen: Nicholas Stoller

In Bruges (2008)

In Bruges (2008)

IMDb: 7.9

Özet: Ray ve Ken, Harry Waters adındaki patronları tarafından Belçika'nın Brugge şehrine tatile yollanan iki kiralık katildir. Ray, buradan pek haz etmese de kendisini birçok sürpriz beklemektedir. Yeni insanlarla tanışacak olan genç adamın bir kadına aşık olması, yaşadığı hayatla ilgili gelgitler yaşamasına neden olacaktır.

Oyuncular: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes

Yönetmen: Martin McDonagh

The Number 23 (2007)

The Number 23 (2007)

IMDb: 6.4

Özet: Film aslında numeroloji ile ilgili bir cinayet kitabını yavaşça takıntı haline getiren Walter'ın bu 23 saplantısı yüzünden ailesini de tehlikeye sokmaya başlaması ile ilgilidir. Walter, 23 sayısını geleceğini çözmeye yarayacağını düşünür ve her yerde 23 sayısını görmeye başlar. Bir süre sonra 23 sayısı Walter'ı etkisi altına alır.

Oyuncular: Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman

Yönetmen: Joel Schumacher

İçeriğin Devamı Aşağıda

Secret Window (2004)

Secret Window (2004)

IMDb: 6.5

Özet: Ünlü gerilim yazarlarından Stephen King'in romanından uyarlanan bir filmdir. Mort Rainey yazma konusunda tükenmişlik çekmeye başlayan, gerilim türünde eserler kaleme alan bir yazardır. Bir gün karısının da ihanetini öğrenince hayal kırıklığına uğrar. Bir yandan tükenmişlik diğer yandan da hayal kırıklığı ile birlikte inzivaya çekilebileceği bir eve geçer. Bu evde gizemli bir adam ile karşılaşır ve gizemli adam Mort Rainey'in peşini kolay kolay bırakmaz. 

Oyuncular: Johnny Depp, Maria Bello, John Turturro

Yönetmen: David Koepp

Black Box (2021)

Black Box (2021)

IMDb: 7,2

Özet: Genç ve yetenekli bir kara kutu analisti, yepyeni bir uçağın ölümcül kazasının arkasındaki nedeni çözme görevine getiriliyor. Bu kusursuz uçağın nasıl kaza yaptığını araştırırken kendini bambaşka bir tehlike ile karşı karşıya bulacaktır.

Oyuncular: Pierre Niney, Lou de Laage

Yönetmen: Yann Gozlan

Ava (2020)

Ava (2020)

IMDb: 5.4

Özet: Filmde gizli bir organizasyona bağlı olan suikastçı Ava ters giden bir operasyon sonrası bir anda kendisini hayatta kalmaya çalışan av konumunda bulacaktır.

Oyuncular: Jessica Chastain, John Malkovich, Common

Yönetmen: Tate Taylor

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

IMDb: 7.5

Özet: Paul Verhoeven'ın We Can Remember It For You Toptan adlı kısa öyküsünün akıllara durgunluk veren uyarlamasıdır. Filmde hayalleri gerçeğe dönüştüren Recall isimli bir şirket bulunmaktadır. Douglas Quaid bu şirketle çalışmaya karar verir.

OyuncularArnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside

Yönetmen: Paul Verhoeven

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Bug's Life (1998)

A Bug's Life (1998)

IMDb: 7,2

Özet: Karınca Adası'nda yaşayan ve kışı geçirmek için canla başla hazırlanan karıncalar çok çalışkanlardır. Bütün günlerini birkaç ay sonra karşılaşacakları ağır kış koşullarına direnebilmek için hazırlık yapmakla harcamaktadırlar. Ancak kış kadar büyük bir sorunları daha vardır. Hooper isimli kötü kalpli bir çekirgenin önderlik yaptığı bir çete, karıncalardan haraç keserek yiyeceklerin bazılarına el koymaktadır. Bu duruma sinirlenmesine rağmen savaşmaktan çekinen karınca halkı, bir gün Flik adında bir karıncanın önderliğinde başkaldırmaya karar verir.

Oyuncular: Dave Foley, Kevin Spacey, Julia Louis-Dreyfus

Yönetmen: John Lasseter, Andrew Stanton

Raya and The Last Dragon (2021)

Raya and The Last Dragon (2021)

IMDb: 7,3

Özet: Yalnız bir savaşçı olan ve Lumandra'yı kurtarmak için son ejderhanın izini süren Raya'nın hikayesini konu ediniyor Raya and The Last Dragon filmi. Lumandra'nın fantastik dünyasında insanlar ve ejderhalar yıllarca huzur içinde yaşarlar. Ülkeyi tehdit eden Druun adındaki canavarlar yüzünden ejderhalar insanlığın kurtulması için kendilerini feda ederler. Bu olaydan 500 yıl sonra canavarlar ülkeye geri döner. Bu canavarları sonsuza kadar durdurmanın tek yolunun son ejderhanın bulunması olduğunu fark eden Raya, ülkesini kurtarmak adına son ejderhayı bulmak için yola çıkar. Bu yolda dünyayı kurtarması için ejderha sihrinden çok daha fazlasına ihtiyacı olduğunu fark edecektir.

Oyuncular: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan

Yönetmen:  Don Hall, Carlos Lopez Estrada, Paul Briggs

Dark Places (2015)

Dark Places (2015)

IMDb: 6.2

Özet: Gone Girl'ün senaristinin yazdığı bu film; Libby Day isimili bir kadının küçük yaşta ailesinin katledildiği bir olaya şahit olmasıyla başlayan, içerisinde hem dram hem de gerilim barındıran bir filmdir. Libby filmde medya baskısı dolayısıyla kötü gösterilir. Ardından Libby, çözülmemiş suç olaylarıyla ilgilenen bir topululuğa dahil olur ve ailesinin katillerinin peşine düşer. 

Oyuncular: Charlize Theron, Sterling Jerins, Nicholas Hoult

Yönetmen: Gilles Paquet-Brenner

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Karısının ortadan kaybolmasının ardındaki tek şüpheli olan bir adam, kendisini tam bir kaosun ortasında bulur. Adamın kendisinin bile masum olup olmadığına dair yer yer şüpheler yaşadığı bu filmde akılalmaz bir oyuna şahit olacağız...

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

Yönetmen: David Fincher

Salinui Chueok (2003)

Salinui Chueok (2003)

IMDb: 8.1 

Özet: 90'lı yıllarda Güney Kore'de baskıcı-diktatör bir askeri yönetimin atında geçen bir filmdir. Tecavüze uğrayarak canice katledilen bir kadın cesedi bulunur. Dosyaya öncelikle bir polis getirilir ancak olayları daha kötü bir hale getimekten öteye gidemez. Ardından bir dedektif görevlendirilir ancak onunda olayları iyice karıştırmasıyla dosya sarpa sarar. 

Oyuncular: Song Kang-Ho, Kim Sang-kyung, Hie-bong Byeon

Yönetmen: Bong Joon Ho

The Master (2012)

The Master (2012)

IMDb: 7.1

Özet: Eski donanma subayı Freddie Sutton, II. Dünya Savaşı'ndan sonra, huzursuz ve geleceğin hiç de emin olmayan bir şekilde evine döner. Freddie, tam umutsuzluğa kapılacakken The Cause tarikatının lideri Lancaster Dodd ile tanışır...

Oyuncular: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Graduation (2016)

Graduation (2016)

IMDb: 7.3

Özet: Dram türünün iddialı yapımlarından biri ile devam ediyoruz. Küçük bir kasabada yaşayan Romeo Aldea'nın tek ideali kızı Eliza'yı yurt dışında okutmaktır. Son derece çalışkan bir öğrenci olan Eliza da İngiltere’de psikoloji okumak için burs kazanır. Önündeki tek engel lise bitirme sınavlarını geçmektir. Ancak Eliza, ilk yazılı sınavından bir önceki gün, tüm geleceğini riske atacak bir saldırıya uğrar... 

Oyuncular: Adrian Titieni, Maria Dragus, Lia Bugnar

Yönetmen: Cristian Mungiu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Loveless (2017)

Loveless (2017)

IMDb: 7.6

Özet: Boşanma aşamasına gelen bir çift, yine bitmek bilmeyen bir tartışma esnasındayken küçük oğullarının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğunu fark ederler ve oğullarını bulmak her yolu denerler.

Oyuncular: Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov

Yönetmen: Andrey Zvyagintsev

Daha fazla film önerisi için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın