Görüş Bildir
Haberler
Ne İzlesem Diye Düşünenler Buraya! Burcuna Göre Hangi Filmi İzlemen Gerektiğini Söylüyoruz

Ne İzlesem Diye Düşünenler Buraya! Burcuna Göre Hangi Filmi İzlemen Gerektiğini Söylüyoruz

Her burcun harcı başkadır. Bizde burcunuza göre mutlaka izlemeniz gereken filmleri listeledik. Yükselen burcunuza da bakmayı unutmayın :)

Film açıklamaları, açıklama bültenlerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcuysanız; 99 francs

Koç burcuysanız; 99 francs

Reklam metni yazarlığı yapan Octave dünyanın en büyük reklam ajansında çalışmaktadır. İki olay Octave’ın hayatını altüst edecektir: Ajansın en güzel kızı olan Sophie ile yaşadığı aşk ve reklam filmi satmak için gittiği Madone şirketindeki bir toplantı. Yetenekli Octave, aklını oynatır ve bu büyük reklam kampanyasını sabote ederek kendisini yaratmış olan sisteme isyan etmeye karar verir. 

IMDB

Boğa burcuysanız; The Broken Circle Breakdown

Boğa burcuysanız; The Broken Circle Breakdown

Elise ve Didier farklılıklarına rağmen ilk görüşte birbirlerine aşık olurlar. Birbirlerini hayranlıkla dinlemektedirler. Didier romantik bir ateist, Elise ile gerçek bir dindardır. Ne zaman ki kızları ciddi bir hastalığa yakalanır, o zaman aşklarını yargılamaya başlarlar.

IMDB

İkizler burcuysanız; The Secret Life of Walter Mitty

İkizler burcuysanız; The Secret Life of Walter Mitty

Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı'nda fantezi dünyasında sessiz sedasız bir hayat süren, tirajı yüksek 'Life!' dergisinin fotoğraf arşivinde çalışmakta olan Walter, kendini hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur. Yeni iş arkadaşı Cheryl'la masumca flört etmeye başlamasının sonrasında hayatı, hayalindeki sevgilinin gerçeğe dönüşmesiyle değişir. Cheryl, onun uzun süredir düşlediği aşkın vücut bulduğu insandır. Ancak Walter, büyüsünün bozulacağını düşündüğünden hislerini Cheryl'a açıklamakta tereddüt etmektedir. Bir yandan da derginin artık yalnızca internetten yayın yapacağı haberini alması, onu işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya getirecektir. Derginin basılı yayın hayatına veda edeceği son sayısında çıkması planlanan önemli bir fotoğrafın yok olmasıyla işler karışır. Walter'ı ve Cheryl'ı akıl almaz olaylar ve sürpriz gelişmeler beklemektedir.

IMDB

Yengeç burcuysanız; Lost in Translation

Yengeç burcuysanız; Lost in Translation

Orta yaşı çoktan geçmiş, evli ve çocuklu Amerikalı aktör Bob bir reklam çekimi için Japonya’ya gelir. Tokyo’da kaldığı otelde bir başka Amerikalı ile, fotoğrafçı kocasının peşinden buraya gelmiş olan sevimli ama ciddi Charlotte ile tanışır. Dillerine ve kültürlerine uzak oldukları bu insanların ülkesinde fazlasıyla yabancı olan ve iletişimsizlik denizinde boğulan bu iki yabancı, bir Tokyo hafta sonunda birdenbire yakınlaşacaktırlar.

The Virgin Suicides’ın yönetmeni genç sinemacı Sofia Coppola, bir kez daha melankolik ve etkileyici bir yapıma imza attı. Film oyuncularının eşsiz performansı ve karakterlerinin iç dünyasındaki değişimi başarıyla yansıtan senaryosu ile dikkat çekiyor. Başroldeki Bill Murray En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kaçırmış ve genç Coppola da tarihte En İyi Yönetmen Oscar’ı almış ilk Amerikalı kadın olma hayalini gerçekleştirememiş olabilir; ama karşımızda En İyi Özgün Senaryo ödülünü almış bir film durduğunu da hatırlatalım...

IMDB

Aslan burcuysanız; Bicycle Thieves

Aslan burcuysanız; Bicycle Thieves

Bisiklet Hırsızları'nda, savaş sonrası yaşanan iki senelik işsizlik döneminin ardından nihayet iş bulabilen Antonio mutluluktan havalara uçmaktadır. İşi için kendisine lazım olan bisikleti almak için yataklarını satmaları gerekmiştir; ancak Antonio en sonunda para kazanabileceği için mutludur. Yeni işinin ilk gününde bisikleti çalınan Antonio neye uğradığını şaşırır. Yaşadığı ailevi ve dünyevi problemleri çözebilmesi için acilen bisikletine yeniden kavuşması gerekmektedir.

İtalyan Yeni Gerçekçiliği’nin mimarlarından Vittorio De Sica’nın imzasını taşıyan Bisiklet Hırsızları, bir savaş sonrası toplumunun portresini oldukça geniş bir perspektiften çiziyor.

IMDB

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcuysanız; Good Will Hunting

Başak burcuysanız;  Good Will Hunting

Senaryosunu Hollywood sinemasının önemli yıldızları arasında gösterilen Matt Damon ve Ben Affleck’in yazdığı filmin başrollerinde Robin Williams d yer alıyor. Film, ‘En iyi Senaryo Ödülü’ne de layık görülmüştür. Filmde, Will Hunting (Matt Damon) Massachusetts Üniversitesi’nde çalışan bir hademedir. Aynı zamanda çok zeki ve öğrenmeyi seven biridir. En yakın çocukluk arkadaşlarıyla ile birlikte zaman zaman mahalledeki diğer genç gruplar ile kavga ederler. Bu yüzden başı kanunla derttedir ve son yaptığı kavgadan dolayı hapse gönderilir. Daha önce Will’in yeteneğini fark edip araştıran üniversite profesörü bir şartla ona  kefil olup hapishaneden çıkarılmasını sağlar. Tek şart Will’in bir terapist tarafından tedavi edilip içindeki öfkenin dindirilip iyileşmesini sağlamaktır. Will, terapist Robin Williams ile birlikte hayatını yeniden yönlendirmeye başlayacaktır.

IMDB

Terazi burcuysanız; In the Mood for Love

Terazi burcuysanız; In the Mood for Love

Aşk Zamanı, komşu olan evli bir kadın ile evli bir erkeğin arasında oluşan bağı konu ediyor. Hong Kong, 1960'lı yılların başlarını yaşamaktadır. Chau lokal bir gazetenin yazı işleri müdürüdür. Karısıyla birlikte büyük oranda Şangaylıların hayatlarını sürdürdükleri bir apartmana taşınırlar. Chau bir gün kapı komşusu Li-Chun ile karşılaşır. İkisi de eşlerinden bağımsız bir şekilde eşya taşımaktadırlar. Günden güne birbirleriyle yakınlaşmaya başlayan ikili bir süre sonra tuhaf bir gerçekle karşı karşıya kalacaktır. Bu da eşlerinin de birlikte oldukları gerçeğidir. Artık onların da kendilerini ve ilişkilerini yeniden gözden geçirebilecekleri bir ortam oluşmuştur.

IMDB

Akrep burcuysanız; Love

Akrep burcuysanız; Love

Enter the Void'in ardından uzun süreli bir sessizliğe gömülen Gaspar Noe, nihayet dördüncü uzun metrajlı filmiyle izleyiciyi selamlıyor. Yeni filmini erotik melodram olarak tanımlatan Noe, coşkulu bir şekilde buram buram erotizm kokan bir ilişkinin kucağında kendisini bulan bir erkek ve iki genç kadının öyküsünü perdeye taşıyor.

IMDB

Yay burcuysanız; EuroTrip

Yay burcuysanız; EuroTrip

Scotty Thomas’ın Berlin’de yaşayan, elektronik ortamda yazıştığı bir mektup arkadaşı vardır. Birbirlerine hayatlarıyla ilgili tüm ayrıntıları yazarlar. Ve artık tanışmanın zamanı gelmiştir! Scotty ateşli bir kız olduğunu düşündüğü mektup arkadaşını görmek için kankalarıyla birlikte Avrupa’ya doğru yolculuğa çıkar.

Londra’dan Paris’e, Amsterdam’dan Doğu Avrupa’ya uzanan bu yolculuk ekip için oldukça eğitici ve öğretici olacaktır. Ve nihayet Berlin’e ulaşırlar!

IMDB

Oğlak burcuysanız; The Usual Suspects

Oğlak burcuysanız; The Usual Suspects

Olağan Şüpheliler'de, San Pedro’da patlayan bir tekneyi araştıran polis, teknede 27 ceset ve 91 milyon dolarlık uyuşturucu parası bulur. Olaydan kurtulan iki kişiden biri yanıklarla dolu vücuduyla korkmuş bir Macar terörist ve diğeri de Verbal Kint adında bir tetikçidir. Polisteki sorgusunda Kint, 6 hafta öncesinden başlayarak tüm olayları anlatır. Beş suçlunun nasıl bir araya geldiğinden, kaçırılan bir kamyondan ve bir suç lordundan polislere bahseder.

IMDB

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcuysanız; Noi Albinoi

Kova burcuysanız; Noi Albinoi

O kasabanın şapşalı mı yoksa üstün zekalısı mı? 17 yaşındaki Noi, Kuzey İzlanda’da küçük bir kasabada yaşamını sürdürmektedir. Kış zamanı fiyortun dış dünya ile bağlantıyı kesip etrafın karlar altında kalması ile Noi, bu beyaz hapishaneden kurtulmanın hayallerini kurmaya başlar. Benzincide çalışan İris’in de hayatına girişi ile Noi, bu kurtuluş için ne yapsa işe yaramaz. Ancak bir ihtimal çok daha büyük bir tür doğal afet, her ikisinin de mevcut yaşamlarının dışına çıkmalarını sağlayabilecek bir imkan yaratacaktır.

IMDB

Balık burcuysanız; Seven Pounds izlemelisiniz.

Balık burcuysanız; Seven Pounds izlemelisiniz.
cpb-us-w2.wpmucdn.com

İzleyiciyi avucuna alan bir gizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor. 

IMDB

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
45
26
16
14
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

daha boktan filmler yokmuydu?

Pasif Kullanıcı

Akrebi yine günaha sokacaksınız amk. Zaten libidomuz yüksek sokağa çıkamıyoruz :(

Ewok The Hutt

Akrep burcu arkadaşlara sesleniyorum, hiç 2 saat o filmle zaman kaybetme, Pornhub da aynı etkiyi görecektir.