Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Evlenme Teklifi Alacaksın?

Nasıl Bir Evlenme Teklifi Alacaksın?

Herkes evlenme teklifinin kusursuz ve unutulmaz olmasını ister. Bakalım senin evlenme teklifin nasıl gerçekleşecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaç çocuğun olsun istiyorsun?

2. Gün içinde kendini gergin hissettiğin oluyor mu?

3. Düğünün nerede olmalı?

4. Sevgilinle yapacağın en güzel tatil hangisi olurdu?

5. Evleneceğin kişinin sana kuracağı en anlamlı cümle ne olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evlenme teklifinin kimin ettiğinin bir önemi var mı?

7. Sevgilin milyonda bir yakalanan bir hastalığa yakalansa onunla evlenir miydin?

7. Sevgilin milyonda bir yakalanan bir hastalığa yakalansa onunla evlenir miydin?

8. Sevgiline ne kadar tahammül edebilirsin?

9. Evlilik ne üzerine kurulmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sular içerisinde evlenme teklifi alacaksın!

Bir sahil veya denizde, belli olmaz ama sen sular içerisinde evlenme teklifi alacaksın. Hayatının en anlamlı günlerinden birisi olacak ve teklif eden taraf fazla masraf harcamayacak. Harika bir gün olacak ve bu teklif tarzı sana çok çılgın gelecek. Kabul eder misin, etmez misin onu biz bilemeyiz. Eğleneceğine ve hayatının en unutulmaz anı olacağına eminiz. Birlikte mutlu olmaya bakın.

Billboardlardan okuyacaksın!

Billboardlardan okuyacaksın!

Senin alacağın teklif gerçekten ilginç olacak. Sen yolda giderken billboarddan  okuyacaksın. İlk anlamayacaksın fakat sonra isimlerin tanıdık gelmesi ve yandan çıkan bir çiçekle çok şaşıracaksın. Kimin teklif ettiğinin bir önemi yok. Önemli olan kalplerin bir olması. Sevgilinin bu garip teklifi sende tarifi imkansız duygular oluşturacak ve birkaç dakika afallayacaksın, tökezleyeceksin. Mutluluklar dileriz.

Sen tuvalette evlenme teklifi alacaksın!

Sen tuvalette evlenme teklifi alacaksın!

''İnsan tuvalette rahatsız edilir mi be kardeşim?' diyeceksin. Sonra gelecek teklifle göz yaşlarını tutamayacaksın. Tabi durumun garipliğiyle hafif bir utanç da  olacak. Sevdiğin kişinin nerede ne zaman bu soruyu sorduğunun senin için bir önemi olmayacak. Mutluluğun nerede ve ne zaman başlayacağı, geleceği belli olmuyor. Buradan bunu anlamış bulunuyoruz. Çok mutlu olun.

Gökyüzünde evlilik teklifi alacaksın!

Gökyüzünde evlilik teklifi alacaksın!

Evlilik teklifini gökyüzünde alacaksın. Seni göğün en üstündeyken yakalayacak ve kaçamayacaksın. Seni seviyor ve bunun planını uzun zamandır yapıyor olacak. Unutulmaz ve nefes kesen bir an olacak. İleride belki çocuklarınıza büyük bir heyecanla anlatılacak bu teklifi çok düşünmene gerek kalmayacak. Güzel çılgın bir teklifle senin karşına çıkan bu kişi hayatın boyunca seni hep böyle şaşırtacak. Mutluluklar dileriz.

Tribünde evlenme teklifi alacaksın!

Tribünde evlenme teklifi alacaksın!

O kadar sloganın arasında senin ismini haykıracak bir takım taraftarı tarafından televizyondan öğreneceksin evlenme teklifi aldığını. Bizce çok romantik olmayan bu teklifi iyi değerlendirmen gerekiyor. Hayatın bu şekilde tribünden eşini aramakla geçebilir. Tabii değişik bir teklif fakat biraz zor gibi duruyor. Tribünden benimle evlenir misin demek senin gözlerini doldurmasına sebep olsa da bu ilişkide hangi tarafın evlenme teklif edeceği ortada. Mutluluklar dileriz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
300
213
208
51
42
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baturhan Çora

ben niye bu testi yaptım ki.

Sevgili

Billboardlardan okuyacaksın! Ulan herkes sular içinde alıyor :D Bize niye bilboard

ShrBlbl

Billboardlardan okuyacaksın! Billboardlardan okuyacaksın! Senin alacağın teklif gerçekten ilginç olacak. Sen yolda giderken billboarddan okuyacaksın. İlk ... Devamını Gör