Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Baba Olacaksın?

Nasıl Bir Baba Olacaksın?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Otoriter bir baba mı olursun yoksa çocuklarına arkadaşça yaklaşan bir baba mı?

2. Sence en çok hangisi zararlı?

3. Çocuğun arkadaşlarıyla kavga etmiş?

4. Kaç çocuğun olsun istersin?

5. Çocuğun akşam 11’den sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istedi. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak çocuğunun sigara içtiğini öğrendin. Tepkin ne olur?

6. Son olarak çocuğunun sigara içtiğini öğrendin. Tepkin ne olur?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlenceli bir baba olacaksın!

Sen gelecekte çok eğlenceli bir baba olacaksın. Çocuklarınla bol kahkahalı günler seni bekliyor olacak. Senden az bulunduğunu kabul edelim önce. Her dakikanı çocuklarınla değerlendirmek istiyorsun ve onlarla güzel eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmek için kafanı çok yoruyorsun. Elbette her baba gibi senin de istemediğin hoşuna gitmeyen şeyler olduğunda tepki gösteriyorsun ama bu tepkiler çok da önemli değil! yani bu tepkiler senin kuralcı ve sıkıcı bir baba olduğun anlamına gelmiyor. Aile hayatında bol bol güleceğiniz günlerin olacak. Böyle devam et olduğun gibi. Çocuklarına çok çok önem ver ve onları fazla sıkma. Ayarını sen bulacaksın zaten o ayarda devam et. Senden ideal bir baba olacak.

Otoriter bir baba olacaksın!

Seni görünce şöyle bir toparlanma ihtiyacı hissettik. Kuralcı olduğun yüzünden görünüşünden belli. Evin içinde kükreyeceksin vallahi. 😄 Her şey senin istediğin olacak. Çocukların da tabii ki buna laf edemeyecek. Senin karşında tek bir laf bile edemeyecek hale getireceksin çocukları! Ya yazık yapma böyle. Neden öyle olacaksın ki? O zamana kadar kendini değiştirmeye çalışsan çok iyi olur. Çocuklar da sen de rahat bir nefes alırsınız. 😄 Evden ayrılmak mı? Konusu bile açılamaz senin yanında. Eve giriş çıkış saatlerini dakika dakika kontrol ediyorsun. Biz senden korktuk gerçekten. Çok mu gerekli  böyle olmak? Endişe duymanı da istemeyiz tabii ki çocukların seni çok sevecek. Ama bizden sana tavsiye bu kadar da sert olma...

Süper baba!

Sen çocuklarının süper kahramanı olacaksın! Kafasını dolaba çarptığında gerekirse dolaba vuracaksın, masaların köşelerine koruyucular takacaksın. Bazen sadece sıcacık bir sarılmaya ihtiyacı olabilir diye düşünüp sürekli kollarını açık tutacaksın ona karşı. Karşılaşabileceği bütün kötü olasılıkları şimdiden hesapladığını ve planlar yaptığını bile söyleyebiliriz senin için. Büyük bir güven ve sevgi içinde yetiştireceksin çocuğunu :)

Rahat bir baba olacaksın!

Rahat bir baba olacaksın!

Sen gelecekte çok rahat bir baba olacaksın! Çocukların bu konuda çok şanlı. İstedikleri her şeyi yapmakta özgürler. Tüm kararlarını kendileri alacak. Sana sadece danışacaklar, tecrübelerinden yararlanacaklar. İzin almak senin hayatında yok! Korkma bu kadar rahat olman çocuklarına iyi bir baba olmadığın anlamına gelmiyor. Kontrolü tamamen kaybetmedin. Hala sana bazı konularda danışmaları, soru sormaları bile bir şeydir. Gayet akıllı ve yerinde davranıyorsun. Çocuklarını sıktığında senden uzaklaşacaklarını çok iyi biliyorsun. Buna göre hareket ettiğin için çocuklarınla sorun yaşamıyorsun. Çocukların seninle yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorlar. Korkma kolay kolay da yanından ayrılmazlar. Sen böyle oldukça neden ayrılsınlar ki? Ha ayrılmak isterlerse de hemen izin verirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
54
36
35
13
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ofvangogh

ne kadar gavatsın testi zannettim adnan ziyagili görünce

Aykut Bulut

ajwhdapwd

Gizem Yenikler

kadın halimle çözmek istedim sonuç Rahat bir baba olacaksın!

Mrt Özn

gercekden evladini merak etmeyen bir anne baba yokdur.insaAllah Allah bize o gunleri gosterir.