Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Kaya'dan İyi Haber

Mutlu Kaya'dan İyi Haber

Onedio Medya
17.06.2015 - 19:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir televizyon kanalında yayımlanan ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Doç. Dr. Hikmet İyem, yaptığı açıklamada, Kaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Kaya'nın artık solunum cihazına ihtiyaç duymadığını belirten İyem, şöyle konuştu:

'Tedavisinde önemli aşamalar katedildi. Mutlu'nun sağlık durumu ilk geldiğinden bu yana çok daha iyi bir seviyeye geldi ve bilinci açık. Ona seslendiğimizde, artık gözlerini açıp anlamlı tepkiler verebiliyor. Bu şekilde Mutlu ile iletişim kuruyoruz. Tam olarak iyileşmesi için biraz daha zaman lazım.'

Anne Hanım Kaya ise kızını en son dün gördüğünü ve durumunun eskiye nazaran daha iyi olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bir ayı aşkın süredir hastane önünde çocuklarıyla beraber yatıp kalktıklarını belirten Kaya, tek beklentilerinin Mutlu'yu yeniden ayakta görmek olduğunu söyledi.

Kızının şarkı söylemesini hasretle beklediğini vurgulayan Kaya, 'Ciğerim çok yanıyor. Anne olan anlar. Onun boyunu, sesini, bakışını, yanımda yatışını özledim. Ben bunu gördüm ve yaşadım, başka annelerin bu acıyı yaşamasını istemiyorum' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0