Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli'nin Galatasaray Karnesi

Mustafa Denizli'nin Galatasaray Karnesi

Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra Galatasaray takımında teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, sarı kırmızılı ekiple çıktığı 22 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Denizli'nin ligde hiçbir deplasman galibiyetinin olmaması ve Avrupa'da hiç maç kazanamaması da dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’nuntakımdan kovulmasının ardından büyük umutlarla teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli kelimenin tam manasıyla hayal kırıklığına neden oldu.

Ligde deplasmanda hiç kazanamadı

Ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa maçıyla birlikte Galatasaray’da 3. kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Denizli’nin sarı kırmızılı kulüpteki ömrü bu kez kısa sürdü. Süper Lig’de oynadığı 11 karşılaşmadan yalnızca 4 tanesini kazanabilen Mustafa Denizli, deplasmanda oynadığı 6 maçtan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sarı kırmızılılar bu süreçte Beşiktaş, Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor deplasmanlarından mağlubiyetle dönerken, Kasımpaşa ve Kayserispor’la berabere kaldı.

Tecrübeli adam ligde iç sahada oynadığı 5 maçta ise hiç yenilmezken bu maçlarda sadece Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Avrupa'da galibiyet alamadı

Avrupa'da galibiyet alamadı

Sarı kırmızılı ekip, Denizli yönetiminde Şampiyonlar Ligi C grubundaki son maçta evinde Astana ile 1-1 berabere kalmış ve UEFA Avrupa Ligi’ne düştükten sonra burada da 2. turda Lazio’ya 1-1 ve 3-1’lik skorlarla elenerek Avrupa’ya veda etmişti.

Kupada yenilgi yüzü görmedi

Mustafa Denizli, lig ve Avrupa’nın aksine Türkiye Kupası’nda iyi bir performans ortaya koydu. Sarı kırmızılı kulübün başında 8 kupa maçına çıkan tecrübeli teknik adam, bu maçların 7 tanesini kazanırken sadce bir maçta Akhisar Belediyespor ile berabere kaldı. Kupada çeytrek final ilk maçında deplasmanda Akhisar Belediye’yi 2-1 yenen Galatasaray, yarı final yolunu da yarılamıştı.

Mustafa Denizli’nin Galatasaray’daki üçüncü macerası; 22 resmi maçta aldığı 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle tamamlanmış oldu.

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın