Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Denizli'den Transfer Açıklaması

Mustafa Denizli'den Transfer Açıklaması

Mustafa
28.12.2015 - 10:43

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yapılacak transferler hakkında net konuşan Denizli, alınacak oyuncuların 18-25 yaş arasında olacağını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk devreyi zirvenin 11 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray takımında gözler devre arası yapılacak olan transferlere dikildi. Teknik direktör Mustafa Denizli de transferlerle ilgili konuştu.

Yaş profilinin yüksek olduğunu ve yapılacak hamlelerin hem bu yılı hem de gelecek yılları kurtarabilecek türden olacağını ifade eden Denizli, 'Bazı oyuncular ile görüşüyoruz, bazıları medyaya yansıyor ancak yansımayanlar daha fazla. Birkaç tane de 20 yaş altı oyuncunun transferini düşünüyoruz, bu şekilde de önümüzdeki dönem için planlar yapmış olacağız.' dedi.

Denizli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

'Tercih ettiğimiz futbolcu tipi, hem şu anda katkı sağlayacak hem de önümüzdeki senelerde katkı sağlayabilecek oyuncu olacak. Belki bir tane 25 yaş üzerinde oyuncu alacağız, diğer oyuncuların tamamı 25 yaşının altında olacak. Önümüzde bir süreç var ve bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. 20 yaş altında bazı oyuncular ile görüşmelerimiz var ve bu oyuncular önümüzdeki yıllarda futbol gündeminde çokca konuşulacak.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
0
0