Görüş Bildir
Haberler
Murat Ongun Duyurdu: İBB'nin Halk Süt Dağıtan Ekibine Gaziosmanpaşa'da Bir Grup Saldırdı

etiket Murat Ongun Duyurdu: İBB'nin Halk Süt Dağıtan Ekibine Gaziosmanpaşa'da Bir Grup Saldırdı

Çocuklara ücretsiz Halk Süt dağıtımı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekibine Gaziosmanpaşa'da kalabalık bir grup tarafından saldırı düzenlendiği açıklandı. Saldırıyla ilgili yasal girişimlerin başlatıldığı duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, İBB görevlilerinin çocuklara Halk Süt dağıtımı yaptığı sırada, Gaziosmanpaşa'da  bir grup tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Twitter hesabından saldırıya uğrayan görevlinin fotoğraflarını paylaşan Ongun, "İlgili yasal girişimler başlamıştır" dedi.

Twitter hesabından saldırıya uğrayan görevlinin fotoğraflarını paylaşan Ongun, "İlgili yasal girişimler başlamıştır" dedi.

Ongun paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Ongun paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Çocuklarımıza ücretsiz Halk Süt dağıtımı yapan ekibimize bugün Gaziosmanpaşa'da kalabalık bir grup tarafından saldırı yapılmıştır. Süt dağıtan birimimize yapılan bu saldırıyla ilgili yasal girişimler başlamıştır. Olayı kınıyor, yaralanan personelimize acil şifalar diliyoruz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
66
46
5
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

Bakın bunlar bir boşluğa bakar ,kendi düşünceleri hariç herkes düşman herkesin ölmesi mübah. Bakın şimdilik böyleler ama bir imkanı bulsalar herkesi katlede... Devamını Gör

Son Mühendis

Biz saygı duyuyoruz ama onların gram saygısı yok. Bir kaç yıla kalmaz sokakta islamcılık oynayıp istediklerini tartaklıyacaklar. Aynı 80-90'lardaki sağ sol k... Devamını Gör

Adem Kara

Nasıl bir orospu çocuğu olması lazım bir insanın böyle şeyler yapması için. Gördüğünüz gibi yukarıda örneklerini görebiliyoruz.

Lestat

Bu yapılana "orospu çocukluğu" dışında bir tabir, tanım, sıfat, betim, özet, açıklama bulamadım, bulamıyorum.