Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem Yüzyıl'ın 9 Saraylısı

etiket Muhteşem Yüzyıl'ın 9 Saraylısı

Sedanur Ceylan
27.03.2014 - 01:41 Son Güncelleme: 27.03.2014 - 02:26

Muhteşem Yüzyıl’ın en önemli 9 erkek karakteri GQ Türkiye’nin Nisan sayısında bir araya geldiler. Usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifine poz veren oyuncular çarpıcı açıklamalarda bulundular.

kaynak:http://gecce.com/

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halit Ergenç: Uzun ve zor bir işti, yordu. Bizi pek çok noktada zorladı ama bir sürü de şey öğrendik. Çok da fazla düşünmüyorum yani bitecek diye; o havaya girersem, okulun son haftasındaki çocuklara dönermişim gibi geliyor. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi yaşıyorum. Son bölümler en çok asılmamız, temponun en yüksek olması gereken bölümler. Maratonun son düzlüğü; hepimiz depara kalkacağız. Bu işten alnımızın akıyla çıkacağız.

Ozan Güven: Duygu olarak ağır bir iş, canlandırdığımız karakterlerin sorumluluğu var. Ezberimizden çıkıp bir şey yapamıyoruz; tarih söz konusu. Selim Bayraktar: Türkiye dışında birçok ülkede de dizimiz seyrediliyor. Aslında Türkiye’yi sevdirdi, tanıttı.

Mehmet Günsür: Kafalar farklı, daha vahşi bir dönem. O devirde yaşayan bütün insanlar da dönemin vahşetinden nasibini alıyor. Bir de saray ve hanedan kafasını bugünün kafasıyla algılamak zor. Serkan Altunorak: Muhteşem Yüzyıl ömür boyu unutamayacağım bir iş. Böyle bir ekip, bu ülkede, daha önce hiç görmedim; nerede kaldı içinde çalışmak..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın