Görüş Bildir
Haberler
Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Attığı Gazeteciden Yeni Açıklama: Fatma Şahin de Azarlamış

Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Attığı Gazeteciden Yeni Açıklama: Fatma Şahin de Azarlamış

Batuhan
21.12.2021 - 08:24

Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı İHA kameramanı Ahmet Demir, yaşadıklarını anlattı. Kameralar önündeki saldırının etkisinden hâlâ çıkamadığını belirten Demir, yemek yiyemediğini 4 günde 3 saat uyuyabildiğini söyledi. Ruhen çöktüğünü ifade eden Demir 'annem yediğim tokadı gördüğünde fenalaştı. Bu duruma her şeyden daha çok üzüldüm” diye konuştu. Fatma Şahin'in yayın sonrası kendilerini azarladığını da ilk kez anlatan Demir, 'yapılan izahtan sonra özür diledi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Gazetesi'nden Yılmaz Bilgen'in haberine göre, Türkiye’nin konuştuğu olayı İHA bünyesinde 4 yıldır muhabirlik yapan 24 yaşındaki Ahmet Demir, şöyle anlattı: Biz bir gün öncesinden bütün teknik hazırlıkları yaptık. Muharrem Sarıkaya yayın öncesi bizim hazırladığımız cihaz yerine Habertürk rejisi ile şahsi cep telefonundan bağlanmak istedi. Bir süre sonra da cep telefonundan kaynaklanan sorunlar nedeniyle merkezle bağlantı problemi yaşamaya başladı. Ben yayın devam etsin diye yeniden kendi cihazımızı vermeye çalışıyordum. Bir anda nereden geldiğini anlamadığım tokat darbesi ile sarsıldım. Olayın ‘yayın stresi’ ile filan ilgisi yok. Sol kolu ile itse vesaire bir noktaya kadar anlarım. Sarıkaya sağ eli ile bana tokat attı. Ben hiçbir hatamız, kusurumuz olmamasına rağmen sadece yardım etmeye çalışıyordum.

"Başımı saatlerce kaldıramadım"

"Başımı saatlerce kaldıramadım"

Aldığı darbe ile sendelediğini, başını önüne eğerek kamera arkasına geçip yayına devam ettiğini belirten Demir, “Başımı saatlerce kaldıramadım. O anı hiç unutmayacağım. Fiziki olanın dışında ruhen yıkıldım. Eve gittim hiç kimse ile konuşamadım. Olayın üzerinden 4 gün geçti ve halen yemek yiyemiyorum. Bu sürede yalnızca 3 saat uyuyabildim” diye konuştu.

"Rencide etme' diyerek telefonu kapattım"

"Rencide etme' diyerek telefonu kapattım"

Muharrem Sarıkaya’nın yayından sonra apar topar olay yerinden ayrıldığını ve 1 saat sonra kendisini arayıp lakayt bir biçimde ‘gel konuşalım’ dediğini aktaran Demir, “Ben de ‘yaşınıza hürmeten ve çalıştığım kurum zarar görmesin diye size sizin tarzınızla karşılık vermedim. Ama beni arama ve daha fazla rencide etme’ diyerek telefonu kapattım” dedi.

Fatma Şahin azarlamış

Fatma Şahin azarlamış

Bu arada Muharrem Sarıkaya’nın saldırısına gerekli tepkiyi vermediği gerekçesi ile ilgili eleştirilen Fatma Şahin’in yayın sonrası ekibi azarladığını aktaran İHA muhabiri Ahmet Demir, “Fatma Hanım bizi Belediye çalışanı sanarak ‘neden işinizi doğru yapmıyorsunuz. Böyle bir duruma düşürdünüz’ gibi ifadeler kullandı. Daha sonra Bölge Müdürümüz Orhan Akın olayı anlattı ve hatanın tamamının Sarıkaya kaynaklı olduğunu izah etti. Fatma Hanım bu izahtan sonra özür diledi” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
54
29
20
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
myanyaq biri

Akp tvsi, akp belediye başkanı.. yaşananlar bunlar.. şaşırdık mı.. zerre şaşırmadım. Nezaket, saygı, izan yok bunlarda..

Toprak Sedat

Ne AKP tvsi lan. Sabahları ebru baki yi dinlemiyor sun.herhalde. Hem sizin tv ler den allah korusun. Dolar düştü, maskeler de düştü. Hepiniz sirin payzın gib... Devamını Gör

gaydırı guppak

fatma hanım(!) peki siz neden işinizi doğru yapmıyorsunuz?????

Resho

Şimdi Fatma Şahin'in o anda neden tepki göstermek yerine hiçbir şekilde istifini bozmadığını anladınız mı? Aynı tornadan geçtikleri çok belli