Görüş Bildir
Haberler
Moralin Bozuk Olduğunda Sana İyi Gelecek Şeyi Söylüyoruz!

Moralin Bozuk Olduğunda Sana İyi Gelecek Şeyi Söylüyoruz!

miray soysal
01.04.2022 - 12:00

Bazen her şey üst üstte geliyor, bazense modumuzun düşmesi için hiçbir şey olmasına gerek yok. Pekii senin moral bozukluğuna iyi gelen şey ne?

Testin Sonunda!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak cinsiyetinle başlayalım!

2. Son zamanlarda seni sıkıntıya sokan şey ne?

3. Sen hangi mevsimin insanısın?

4. Canın sıkkın olduğunda nerede olmayı tercih edersin?

5. Peki aşk meşk işleri nasıl gidiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Çok üzgün olduğunda çevrendekilere belli etmeyip güldüğün zamanlar oldu mu?

7. "Elalem ne der?"

8. Son olarak: Bir sorunun olduğuna hangisini tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sana en iyi gelecek şey deniz kenarında yürümek!

Sana en iyi gelecek şey deniz kenarında yürümek!

Fotoğrafa bakınca bile için açıldı değil mi? Sahil kenarında yürüyüş yapmak senin moralini yerine getirecek aktivite. O mis gibi havayı içine çektiğini, bir banka saatlerce oturup sadece denize odaklandığını düşün. Şehir kalabalığından kaçıp ruhunu dinlendirerek hayal kurmak sende tatil etkisi yaratacak, kendini arınmış gibi hissedeceksin. Son olarak, unutma her şey geldiği gibi geçer!

Sana en iyi gelecek şey kendinle baş başa geçirdiğin vakit!

Moral bozukluğunun kendi kendine geçmesini beklemek yerine bir şeyler yapmayı denemelisin. Gündelik hayatta yaptığımız şeyler moral düzeltmek için oldukça etkili. Mesela odanı toplamak, evi havalandırmak ya da çarşaf değiştirmek gibi basit şeyler sana fazlasıyla iyi gelecektir. Alternatif olarak güzel bir duş almak ya da olmazsa olmaz 90'lar Türkçe Pop listesi eşliğinde dans etmek de senin moralini düzeltebilir. Gün sonunda her şeyi geride bırakıp, temiz bir başlangıç yapabilmeye odaklanmalısın!

Sana en iyi gelecek şey doğayla iç içe geçen bir gün!

Sana en iyi gelecek şey doğayla iç içe geçen bir gün!

Eğer stresli, yorgun ve endişeli hissediyorsan; ilacın yeşilliklerin ve ağaçların olduğu bir konum, yani orman! Doğanın sesini dinlemek, gökyüzüne bakmak ve yeşilin güzelliğine odaklamak sana iyi gelecek, çok daha iyi hissettirecek. Her nefes alıp verişinde dinlendiğini hissedeceksin. Bu aktivite ruhunu aydınlatacak ve senin moralini yükseltecek. Sıkma güzel canını, var her karanlığın bir aydınlığı!

Sana en iyi gelecek şey sevdiklerinle vakit geçirmek!

Sana en iyi gelecek şey sevdiklerinle vakit geçirmek!

Sevdiğin birini yanında hissetmek, kocaman sarılmak sana çok iyi gelecek.  Seni anlayan biri varken hiçbir şeyi içine atmana gerek yoktur, tüm duygularını onunla paylaşabilirsin. Sana iyi gelen kişi derdini dinleyip çözüm üretebilir, ve  tabii en önemlisi sana hissettirdiği 'koşulsuz, şartsız buradayım' hissiyatıdır. Birlikte geçirdiğiniz bir gün ile her şeyin üstesinden gelmeniz için yeterli, çünkü bu yolda yalnız değilsiniz birlikte atlatırsınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
64
26
13
13
8
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sana en iyi gelecek şey deniz kenarında yürümek!

gaziantep'teyim bana sunduğu çöz bu " Sana en iyi gelecek şey deniz kenarında yürümek! "

İdil

Sana en iyi gelecek şey kendinle baş başa geçirdiğin vakit! evet öyle Moral bozukluğunun kendi kendine geçmesini beklemek yerine bir şeyler yapmayı denemelis... Devamını Gör