Görüş Bildir
Haberler
Monica Bellucci'nin Tüm Zamanların En Şahane Kadınlarından Biri Olduğunun 13 Kanıtı!

etiket Monica Bellucci'nin Tüm Zamanların En Şahane Kadınlarından Biri Olduğunun 13 Kanıtı!

Yeni nesle hâlâ ışıl ışıl parlayan güzelliği, zarafeti, stili ve başarısıyla taş çıkartacak bir kadın Monica Bellucci!

Yılların ondan hiçbir şey götürmesine müsade etmiyor ve başarı üzerine başarı katmaya devam ediyor. 

36 senelik dolu dolu bir kariyerle, eşsiz bir güzellikle ve üstün bir yetenekle tüm zamanların en şahane kadınlarından biri olan Monica Bellucci'ye biraz yakından bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hukuk eğitimini bırakıp modellik yapmaya ve pek bir oyunculuk eğitimi olmadan rol almaya başlamasına rağmen çok kısa sürede yeteneğini tüm dünyaya duyurabildi Bellucci.

Aslında avukat olmak istemesine rağmen kariyerine modellik ve oyunculukla devam ederek başarı üstüne başarı kazandı.

2. Güzelliği ve zekasıyla nam salan Kleopatra'nın beyazperdedeki tasvirlerine çok kez şahit olsak da Monica Bellucci bu rolün hakkını tam anlamıyla veren performansın sahibiydi!

Ünlü Asteriks ve Oburiks serisinin 2002 yapımı Asteriks ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra isimli filminde canlandırdığı Kleopatra rolü unutulmaz performanslardan biri olmakla beraber ona büyük alkış kazandırdı.

3. Malena ve Dönüş Yok gibi akıllara zarar rolleri başta olmak üzere her seferinde üzerinde bir şeyler eklediği performanslarıyla sinemada eşsiz bir yeri olduğunu defalarca kanıtladı.

Bu filmler Monica'nın hangi işe elini atsa mutlaka başarılı olabileceğini gösteren yapımlar olmakla beraber her rolün altından bir şaheser çıkarabileceğinin de en net göstergesi.

4. Peki, Matrix'teki rolünü hangimiz unuttuk? Bellucci öyle bir performans ortaya koydu ki yıllarca kimsenin dilinden düşmedi.

O meşhur öpüşme sahnesi ise hâlâ daha aklımızda.

5. Her şey bir yana ekranlarda patates soyabilecek kadar da samimi, doğal ve zarif bir kadın Bellucci.

Patates soyarken bile zarafetinden ödün vermemesi de cabası tabii ki.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ülkesinin tüp bebek yasalarını protesto etmek için hamileyken bir dergi kapağına poz vererek her daim sürdürdüğü duyarlı duruşunu da unutmamak gerek.

Ünlülük kimilerine empati yoksunluğu ve duyarsızlık getirirken Monica Bellucci böyle bir tutumdan her zaman uzak durarak kendi çizgisini kaybetmedi.

7. Monica Bellucci 51 yaşında üstlendiği 'Bond Kızı' rolüyle bugüne değin izlediğimiz tüm Bond kızlarına taş çıkartmakla kalmadı adeta yeri yerinden oynattı!

İlk kez karşılaştığımız olgun bir Bond kızı ve bu rolü diğer tüm Bond kızlarından ayrı bir yere koymaya başaran Monica Bellucci! 

Elbette bu rol onu kariyerinde çok daha farklı bir noktaya ulaştırdı.

8. Kariyerine küçük rollerle başlamış olsa da sabrı, azmi ve özverili duruşuyla zirveye nasıl ulaşılacağının sessiz bir dersi oldu yıllarca...

Büyük yönetmenlerin filmlerinde küçük rollerle başladığı oyunculuk kariyeri sabrı ve özverisiyle onu zirvelere çıkarmakla kalmadı tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi de kazandırdı.

9. Uzun yıllar 'Dünyadaki En Güzel Kadın' listelerinden düşmemesi onun dillere destan güzelliğinin sürekli ön plana çıkarsa da Bellucci mütevazi bir duruşla beraber kibirden her zaman uzak oldu.

Hayatta esas olanın ne olduğunun her daim farkında olan bir yıldız Monica Bellucci. Başarıların, ödüllerin ve paranın duruşunu yok edemediği ender isimlerden.

10. Ustalara saygının ne olduğunu hep bildi! Büyük oyuncularla beraber çalıştığı projelerde onların kendisini nasıl geliştirdiğini ve hayranlığını dile getirmekten geri durmadı.

Tabii artık o da usta bir oyuncu! Mütevazılığı da bunu kanıtlıyor zaten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "İtalyan ışıltısı" olarak da anılan Monica Bellucci kendine has stili ve muazzam moda anlayışıyla dünya modasında birçok yeniliğe öncülük de etti...

Zarif ve seksi duruşuyla tam bir moda ikonu!

12. Genellikle oyuncular dil konusunda ikiyi geçemezken Monica Bellucci muhteşem oyunculuğunu dört farklı dille birleştirdi ve her seferinde kendine hayran bırakmayı başarabildi.

Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca'yı akıcı bir şekilde konuşabilen Bellucci ve ender dil yeteneğinin muhteşem oyunculuğuna kat kat daha büyük başarılar katmasına önayak oldu.

13. Hayatını bu denli dolu ve önemli başarılarla doldurmakla beraber, iki kız çocuk annesi de olan Monica Bellucci herkese örnek bir annelik dersi veriyor adeta!

Bir yandan karınca gibi çalışan öte yandan iki çocuk büyüten Bellucci'ye hayran olmamak elde değil...

Işıltılı bir kariyer, şaheser roller, eşsiz bir güzellik ve şahsına münhasır bir duruş! Seni sevmeyelim de kimi sevelim Monica Bellucci... ❤️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
819
317
38
30
28
28
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eda Oğuz

İnanılmaz güzel bir kadın.Bir havası aurası var bir de.Balon güzellerden değil.Ya da bakışları boş ünlülerden değil.Hayran olunası...

carrie

kenimi bildim bileli hem guzelligine hem durusuna hayranim

selin1070

Dunyanin en guzel kadinlarindandir , muhtesem bir detay bu kadin

alpkan34

YOK BE DAHA DAHA GÜZELLERİ VAR...