Görüş Bildir
Haberler
Moda Tutkunlarına Göz Kırpan Giyilebilir Kulaklık

Moda Tutkunlarına Göz Kırpan Giyilebilir Kulaklık

ATKN
23.07.2015 - 10:10

Dünyanın ilk giyilebilir kulaklığı Helix, Kickstarter’da fon desteği toplamaya başladı. Moda ve teknolojiyi bir araya getiren kulaklık, giyilebilir yapısıyla mevcut kulaklıklardan kolayca ayrılıyor. Modayı yakından takip eden stil düşkünlerinin özellikle ilgisini çekeceğe benzeyen kulaklık, şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moda şirketi Ashley Crowe’un imzasını taşıyan Helix, kulaklık taşınabilirlik sorununa bir çözüm getiriyor. Nest ve Nokia gibi firmalarda görev almış Mika Nenonen tarafından tasarlanan kulaklık, manyetik özelliği sayesinde her bilekte rahatlıkla kullanılabiliyor. Apple Watch’ta da kullanılan floroelastomer ve alüminyum malzemelerin tercih edildiği Helix’te uzaktan kumanda da bulunuyor. Bu sayede müzikler kolayca kontrol edilebiliyor.

Bluetooth 4.1 bağlantısına destek veren giyilebilir kulaklık, iOS, Android ve Windows Phone‘lu cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor. 3 saate kadar oynatma, 200 saate kadar bekleme özelliği sunan Helix, yaklaşık bir saat gibi bir sürede şarj edilebiliyor. Bilekliğin beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı klasik sürümü yer alıyor. Klasik sürüm gümüş ve şampanya altın renkleriyle gelirken, bilekliğin 18 karat altın kaplamalı bir sürümü de bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üretime geçebilmesi için yaklaşık 60 bin dolar fon desteğine ihtiyaç duyan Helix, yeterli fon desteğini toplayabilirse bu yılın kasım ayında 99 dolardan satışa sunulacak.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
0
0
0
0