Görüş Bildir
Haberler
Mizah Anlayışına Göre Psikopatlık Potansiyelini Ölçüyoruz!

etiket Mizah Anlayışına Göre Psikopatlık Potansiyelini Ölçüyoruz!

Trex
25.12.2017 - 14:36 Son Güncelleme: 11.10.2018 - 10:31

Mizah içeriklerinin altında sık sık görürüz: ''Ruh hastası mısınız? Mizah bu değil?''  Bu testimizde rahatsız edici mizah unsurlarının arasında tuzak tweetler de koyduk. Bakalım sizin psikopatlık potansiyeliniz neymiş?

NOT: Testimiz İsviçreli psikologlar tarafından kontrol edilmedi. Eğlence amaçlıdır. Rahat olun ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pamuk gibisin ne psikopatlığı?

Pamuk gibisin ne psikopatlığı?
cdn.playbuzz.com

Psikopatlık ve sen? Komik, sadece komik. Senin psikopatlıkla uzaktan yakından alakan yok; çünkü senin hamurun iyi. Sıcakkanlısın, girişkensin ve en önemlisi mutlu bir insansın. Yüzünden gülümseme bir dakika eksik olmaz mesela. Her daim pozitif düşünürsün ve insanlara yardım etmeyi de çok seversin. Kısaca sen İYİ bir insansın!

FULL HD Psikopatsın!

Yaa senden biraz çekiniyoruz ama yine de söyleyelim: Sen bu psikopatlık testinden geçemedin ne yazık ki! Sosyal bir insan değilsin; kapalısın, yalnızsın; çünkü insan denilen şeye katlanamıyorsun. Empati denilen şey sende yok; ancak bundan şikayetçi de değilsin; üstüne bunu bir üstünlük olarak görüyorsun. Sana nacizane tavsiyemiz, daha çok sosyal olup, yeni insanlarla tanışman. Tabii bu yeni tanıştığın insanları öldürmezsen daha iyi olur :)

Psikopat Olmaya meyillisin!

Psikopat Olmaya meyillisin!

Sen insanlardan sıtkı sıyrılmış birisin, yediğin kazığın haddi hesabı yok çünkü. İşte bu yüzden onlarla arana mesafe koyuyor, kendini sosyal hayattan izole ediyorsun. Çoğunlukla depresif ve kötümser düşünceler kafanı kemiriyor. Ancak dedik ya, senin bu durumun asla doğuştan değil; insanlar yüzünden, yaşadıkların yüzünden az-biraz kafayı çizmişsin. Yoksa özünde, girişken, sıcakkanlı ve arkadaş canlısı birisi var. Bu potansiyelinse seni korkutmasın, sen sadece geçiş dönemindesin. Çok şey yapma :)

Psikopat DEĞİLSİN!

Psikopat DEĞİLSİN!

Tebrikler, sen bu psikopatlık testinden geçtin. Sen zeki bir insan olabilirsin, pimpirikli ve iddialı bir insan da olabilirsin; ancak ASLA psikopat değilsin! Zaten psikopat olmak için hem fazla iyisin, hem de fazla hayata bağlısın. Gezmeyi, öğrenmeyi seviyor; yeni insanlarla tanışıp, yeni muhabbetler kurmaktan haz duyuyorsun. Hem bunca sorumluluğun varken, senin psikopatlığa zamanın yok. Olsa kim bilir belki! Yok yok. Acaba? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1401
652
479
271
207
134
100
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın