Görüş Bildir
Haberler
Milli Eğitim Bakanı Özer'den Okul Müdürüne: 'Siz Ne Biçim Adamsınız?'

etiket Milli Eğitim Bakanı Özer'den Okul Müdürüne: 'Siz Ne Biçim Adamsınız?'

Ulaş
05.01.2022 - 16:57

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa'da ziyaret ettiği bir okuldaki eksikleri işaret ederek okul müdürüne, “Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz” dedi. Bakan Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a ise 'Gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl' diye sordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
ankahaber.net

ANKA Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Mahmut Özer, Şanlıurfa’daki Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'nu ziyaret etti. Sınıfları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Özer, daha sonra okul bahçesinde il milli eğitim müdürü ve okul müdürüne tepki gösterdi.

Bakan Özer, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a “Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
82
79
37
13
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
notchosen one

Benim bildiğim bakanlık okullara doğru düzgün para vermiyor, temizlik görevlisi bile vermiyor, kamera önünde şov yapsın ancak.

Mete Han Akdaş

Eğer gündemi değiştirip prim yapmak için bilerek bu okulu seçmedilerse ben de bişey bilmiyorum :) "reklamı geç"

rbt

ulu orta yerde, kamera önünde azarlama olayını bu ülkenin koltuklarında oturanlar,işverenleri,patronları öğrenemedi gitti.Bu işin bir adabı vardır. ya adam b... Devamını Gör