Görüş Bildir
Haberler
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den Öğretmenlere Çağrı: Ödev Vermeyin!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den Öğretmenlere Çağrı: Ödev Vermeyin!

GNS
18.01.2022 - 18:33

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi geride bırakılırken tatile girecek öğrenciler adına, öğretmenlere çağrıda bulundu. 21 Ocak Cuma günü lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin yarıyıl tatili başlayacak. Bakan Özer, öğretmenlerden öğrencilere ödev vermemeleri konusunda talepte bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrenciler yarıyıl tatili için gün saymaya başladı. Lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin 16 günlük tatili 21 Ocak Cuma başlayacak ve 7 Şubat Pazartesi sona erecek. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yarıyıl tatili için öğretmenlere çağrıda bulundu. Bakan Özer yaptığı açıklamada öğrencilere ödev verilmemesini talep etti. İşte detaylar...

Bakan Özer'den "Ödev Vermeyin" Çağrısı

Bakan Özer'den "Ödev Vermeyin" Çağrısı

Bakan Özer, 'Öğretmenlerimizden istirhamımız var. Öğrencilerimize bu 2 hafta içerisinde ödev vermesinler. Gerçekten öğrencilerimiz de özellikle yeni başlayan, eğitime yeni başlayanlar hariç, diğer öğrencilerimizin hepsi bu 1 yıllık aradan sonra özellikle ilk aylar gerçekten ciddi bir imtihan verdiler. Onun için bu 5 aylık yoğun eğitimden sonra onların da 2 hafta güzel bir dinlenmeye ihtiyaçları var. İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler' ifadelerini kullandı.

Öğretmen Atamaları Yapacağız

Öğretmen Atamaları Yapacağız

Bakan Özer katıldığı temel atma törenindeki açıklamalarına, 'İstanbul’daki eğitim yatırımlarını 2022 yılında tamamlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Şu ana kadar İstanbul’umuza 5 milyarın üzerinde eğitim yatırımını 2022 yılında verdik. Sadece okul yapma değil, aynı zamanda okulların içerisinin donanımının yapılması için ciddi bir şekilde destek veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu gibi 31 Ocak’taki 15 bin öğretmen atamasının yüzde 50’sini yani 7 bin 500 öğretmeni de inşallah İstanbul’a vereceğiz. Sadece İstanbul’da okullar yapmak değil, aynı zamanda öğretmen, insan kaynağı atamak, alt yapının güçlendirilmesi noktasında ciddi yatırımlarla desteklemeye devam edeceğiz' şeklinde devam etti.

Yeter ki Bize Gösterin

Yeter ki Bize Gösterin

Bakan Özer konuşmasını, 'Mevcut eğitim yatırımlarının ötesinde 2022’de vermiş olduğunuz yatırımların ötesinde Esenler’de arsa bulun 20 tane ilave yatırım daha yapalım. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise neye ihtiyacınız varsa yeter ki bize arsa gösterin, biz hemen arsayı bulduğunuz anda inşallah her türlü destekle o süreçlerin tamamlanmasında sizlerin yanında olacağız.' ifadeleriyle noktaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın