Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, Tarihinin En Büyük İşten Çıkartmasını Yapacak

Microsoft, Tarihinin En Büyük İşten Çıkartmasını Yapacak

Pchocasi
30.08.2014 - 16:48 Son Güncelleme: 30.08.2014 - 17:33

Microsoft, Tarihinin En Büyük İşten Çıkartmasını Yapacak

Microsoft ekibi, yaptığı açıklamalar ile birlikte gelecek seneye kadar toplamda 18 bin çalışanını işten çıkartmaya hazırlanıyor.

18 BİN ÇALIŞAN ÇIKARTILIYOR

Microsoft CEO ‘su tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda toplamda 18 bin çalışanın işten çıkartılacağı duyuruldu. Konu ile ilgili açıklamalar doğrultusunda, bu işten çıkartmaların Nokia ekibinden 12 bin 500 kişisi Microsoft’a geçen çalışanlardan oluşuyor.

Microsoft CEO’su Satya Nadella , önümüzdeki günlerde isimlerin giderek belli oldukça çalışanlar ile paylaşılacağını belirtti. En son Microsoft 2009 yılında bu denli işten çıkartmaları yapmış ve toplamda 5 bin 800 kişiyi işten çıkartmak zorunda kalmıştı. Ancak zaten Nokia satın alımı sonrası, her satın alım gibi Nokia çalışanlarının çoğunun başına böyle bir şey geleceğini az çok tahmin ediyordu.

İşten çıkartmalar bir yana bugün Nokia ile ilgili de konuşan Nadella, şu ana kadar Android ile gördüğümüz Nokia X ürününün bundan böyle Windows çalıştıran Lumia serisine dahil edileceği açıklamalarını yaptı. Bakalım ilerleyen zamanlarda Microsoft ne gibi adımlar atacak, yakından takip edeceğiz.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/microsoft-tar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın