Görüş Bildir
Haberler
Microsoft Edge'e WhatsApp Web Desteği Geldi

Microsoft Edge'e WhatsApp Web Desteği Geldi

Batuhan
05.02.2016 - 11:15

Microsoft'un yeni tarayıcısı Edge, uzun süredir WhatsApp'ın internet versiyonuna destek vermiyordu. Artık Edge'den de WhatsApp Web kullanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft’un Internet Explorer ’dan sonraki en büyük atılımı olan Edge tarayıcısı, WhatsApp Web dâhil bazı özellik ve siteleri çalıştırmıyordu. Ancak görünüşe göre Microsoft , bu eksikliği gidermiş.

WhatsApp , bildiğiniz gibi dünyada en çok kullanılan mobil mesajlaşma servisi. Bu mesajlaşmayı bilgisayar üzerinde yapmayı seven kullanıcılar, WhatsApp Web servisini sıkça kullanıyorlar.

Fakat eğer bu kullanıcılar Microsoft ’un kendi tarayıcısını kullanmayı seçerlerse, böyle bir imkânları kalmıyor. Zira Internet Explorer’ı tarihe gömüp yerine Microsoft Edge ’i getiren Microsoft , yeni tarayıcısında şimdiye kadar WhatsApp Web desteği vermemişti.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Microsoft , Edge için WhatsApp Web desteğinin geleceğini söylemiş ve sözünü vermişti. Fakat görünüyor ki yapması, söylemekten zor ve uzun sürdü.

Geç olsun güç olmasın deyiminden yola çıkarak bunun da bir adım olduğunu kabul edebiliriz. Artık bilgisayarından mesajlaşmayı tercih eden kullanıcılar, Edge tarayıcısında da WhatsApp Web’i kullanabilecekler.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın