Görüş Bildir
Haberler
MetroPOLL Anketi: Erdoğan Dört Eşleşmenin Üçünde Kaybediyor

etiket MetroPOLL Anketi: Erdoğan Dört Eşleşmenin Üçünde Kaybediyor

MetroPOLL Araştırma’nın paylaştığı son anket çalışmasına göre Erdoğan, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener’le karşılaşması durumunda seçimi kaybediyor. Erdoğan’ın sadece Kılıçdaroğlu karşısında küçük bir farkla kazandığı görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu ve Yöneticisi Özer Sencar sosyal medya hesabından Türkiye’nin Nabzı Nisan 2021 anketinden 'olası cumhurbaşkanlığı senaryolarına' dair verileri açıkladı. Anketin 26 bölgede, 1752 kişiyle ve 16 Nisan-21 Nisan tarihleri arasında yapıldığı belirtildi.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüzde 49,7’ye yüzde 38,8, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yüzde 49,4’e yüzde 37,5, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ise yüzde 42,5’e yüzde 38,5’le mağlup oluyor.

Erdoğan sadece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karşısında yüzde 42.5’e yüzde 39.7 gibi küçük bir farkla galip geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
562
270
108
29
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chad Thundercock

Karşısına deccal zuhur etse oy pusulasına kafamla oy basarım. Bıktık artık. Millet karşısına 2.5lt coca cola şişesi geçse ona verecek hale geldi.

Last World

imamoğlunun oyları çok değişken bir ay sonra gündem değişir oylar düşer ama mansur yavaş istikrarlı ilerliyor keşke aday olsa

ortalık karışık

mansur aday olursa napıcak bu akp meraklardayım

Mr.Hate

Mansur başgan aday olmaz ise oyum direk Ekrem'e. Meral hanıma bir türlü ısınamadım, kişilik olarak değil, yanlış anlaşılmasın, hal, tavır ve konuşma şekli ba... Devamını Gör