Görüş Bildir
Haberler
Metroda Darp Edildiğini Açıklayan Müzisyen Gülşah Erol: 'Enstrümanımı Bomba, Beni de Terörist İlan Ettiler'

etiket Metroda Darp Edildiğini Açıklayan Müzisyen Gülşah Erol: 'Enstrümanımı Bomba, Beni de Terörist İlan Ettiler'

FreiGeist
04.08.2017 - 11:12 Son Güncelleme: 04.08.2017 - 13:57

Müzisyen Gülşah Erol, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla, Kadıköy metro girişinde görev yapan polisler tarafından darp edildiği ifade etti. Müzisyen olduğunu söylemesine karşın ellerine, kollarına vurulduğunu ve kendisine küfredildiğini söyleyen Erol 'Enstrümanımı bomba, beni de terörist ilan ederek bir odaya kapattılar' dedi. İlerleyen saatlerde Emniyet Müdürlüğü'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada ise 'Polis memurlarından birinin boğazını sıkarak hakaret etti' denildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülşah Erol, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta çellonun da hasar aldığı görülüyor.

Erol yaşadıklarını şöyle anlatıyor 👇

Erol yaşadıklarını şöyle anlatıyor 👇

“2 Ağustos, dün 2 polis memuru tarafından darp edildim. Kadıköy Metro girişinde. Enstrümanımı bomba beni de terörist ilan ederek bir odaya kapattılar. Ellerime kelepçe takılıp defalarca yumruklandım ve tekmelendim. Türk bayrağı ile suratıma vurdular, biz bu ülkenin vatandaşıyız diyerek, ya ben? Müzisyenim kollarıma, ellerime lütfen dikkat edin dememle daha çok darp edildim. Benim gibi insanlar bu ülkeden gitmeliymiş, ben ve benim gibiler vatan hainiymiş.

Beni hapse atmakla tehdit ettiler, tüm aileme ağza alınmayacak sözlerle hakaret ettiler. Sonuç tertemiz olan hayatımla, kalbimle özgürüm lakin canım çok yanıyor… Vücudumda oluşan zararların fotoğraflarını koymadım, çünkü çok kötü, bu kadarı bile bu ülkede neye maruz kaldığımı gösteriyor olmalı. Ben müzisyenim! Bu ülkeye emek harcayan bir sanatçıyım. Hakettiğim bu mu?! Lütfen dikkat edin müzisyen, sanatçı arkadaşlar, size hakaretle ve saldırıyla yaklaşsalar dahi susun ve yanlarından uzaklaşın. Her yerim ağrıyor, çenem, gözüm, yüzüm, bacaklarım ve kollarım darp içinde ama en çok kalbim acıyor. Dün ölebilirdim…”

Gözaltı anına ilişkin görüntüler Twitter’da ‘@stalininbiyigi’ isimli kullanıcının kameralarına ise böyle yansıdı 📹

Erol'un paylaşıma pek çok yorum geldi, ancak bunlardan biri dikkatlerden kaçmadı.

Erol'un paylaşıma pek çok yorum geldi, ancak bunlardan biri dikkatlerden kaçmadı.

Bu kişi Erol'u provokatör olmakla suçladı ve 'şikayetçi' olduklarını vurguladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyet Müdürlüğü: "Şahıs hakkında görevli memura mukavemet, hakaret ve kasten yaralama konularında işlem yapılmıştır"

Emniyet Müdürlüğü: "Şahıs hakkında görevli memura mukavemet, hakaret ve kasten yaralama konularında işlem yapılmıştır"

'04.08.2017 günü bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Müzisyen kadına polis dayağı, terörist ilan edip odaya kapattılar' başlıklı haberlerle ile ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

02.08.2017 günü saat 17.40 sıralarında Kadıköy metrosu doğu turnikelerine gelen G.E isimli bayan şahsın çantasına özel güvenlik görevlilerine bırakmak istediği, özel güvenlik görevlilerinin çantayı alamayacaklarını belirtmesi üzerine şansın 'Bomba mı var' şeklinde bağırması ve devamında kendisini uyarmak için gelen polis memurlarından birinin boğazını sıkarak hakaret etmesi neticesinde şahıs gözaltına alınmış olup şahıs hakkında görevli memura mukavemet, hakaret ve kasten yaralama konularında işlem yapılmıştır.'

Sosyal medyada Gülşah Erol'a çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi 👇

Sosyal medyada Gülşah Erol'a çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
583
185
97
46
34
31
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?