Görüş Bildir
Haberler
Metrobüs Tacizcisine İlk Duruşmada 6 Yıl Hapis Cezası

etiket Metrobüs Tacizcisine İlk Duruşmada 6 Yıl Hapis Cezası

ATKN
02.07.2016 - 17:28 Son Güncelleme: 03.07.2016 - 00:22

İstanbul'da 26 yaşındaki kadını metrobüste taciz ettiği için tutuklanan ve olaydan 26 gün sonra mahkemeye çıkarılan A.Ç.'ye 6 yıl hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da metrobüste bir kadını taciz eden zanlı, metrobüsteki yolcular tarafından dövülmüştü. TÜBİTAK’ta uzman olarak çalıştığı belirtilen A.Ç., ertesi gün sevk edildiği mahkemede tutuklanmıştı.

Posta'dan Mehmet Coşkundeniz'in haberine göre 28 Haziran’da hakim karşısına çıkarılan zanlıya indirim uygulanmadı ve 6 yıl hapse çarptırıp tutukluluğunun devamına karar verildi. 

'Caydırıcı olacaktır'

Tacize uğrayan kadın Ç.D.'nin avukatı Hasan Türkmen, “Tecavüz suçuna bile daha düşük cezaların verilebildiği Türkiye’de bu karar taciz olayları için caydırıcı olacaktır. Kadınları da uğradıkları tacizi dile getirmeleri konusunda cesaretlendirecektir” dedi.

Tacize uğrayan kadın, olayı sosyal medya hesabından duyurmuştu:

Tacize uğrayan kadın, olayı sosyal medya hesabından duyurmuştu:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
517
145
19
10
9
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Abla o kadar yerin ellenmiş,millet müdahele etmiş kusura bakmada bu Nasıl dumur olmak böyle.. Ne demek yolcular farketti. Farketmeseler Adam seni ayak üstü. ... Devamını Gör

ken takabayashi

Basina gelmesini cani gönülden dilerim :)

Enise

6 yil az. Ama en azindan yok tahrik oldum yok o saatte disarda ne isi vardi gibi bahaneler yüzünden iyi hal indirimi almadi. Bunada sükür.

Pasif Kullanıcı

Hakimin elini opmek isterim... ilk defa bir sapik gonul ferahlatacak bir ceza aldi.

Jesus Quintana

6 Yıl Bir Tacizci İçin Az..