Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Uyarıyor! Şiddetli Yağışlar Yolda...

Meteoroloji Uyarıyor! Şiddetli Yağışlar Yolda...

GNS
24.10.2021 - 22:13

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki günlerde gelecek şiddetli yağışlar için bölge bölge uyarılarda bulundu. Kasım ayına az bir zaman kala sıcak havaların tamamen etkisini kaybettiği ve yağış faktörünün devreye girdiği dönemde uzmanlar uyarıda bulundu. Bazı bölgelere özellikle fırtına uyarısı yapılırken vatandaşların dikkat etmesi istendi. İşte Meteoroloji tarafından açıklanan 5 günlük hava durumu tahmini raporu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekim ayının son haftasına girerken uzmanlar fırtına uyarısında bulundu. Kuvvetli yağışların başlayacağını belirten tahminleri yayınlayan yetkililer vatandaşlara 'dikkatli olun' çağrısında bulundu.

Yağışlar Başlıyor

Yağışlar Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın ülkenin kuzey kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu olacak. Gece saatlerinde Trakya'nın kuzeyinden başlamak üzere, akşam saatlerine kadar Marmara, Batı Karadeniz, İç Ege'nin kuzeyi İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Orta Karadeniz'in batısının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Marmara bölgesinde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, Ege ve iç kesimlerde 2-4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yarın sabahtan itibaren Kastamonu, Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinde beklenen sağanağın kıyı kesimlerde yerel kuvvetli olacağı belirtildi. 

İşte 5 Günlük Hava Raporları:

24 Ekim Hava Durumu

24 Ekim Hava Durumu

25 Ekim Hava Durumu

25 Ekim Hava Durumu
İçeriğin Devamı Aşağıda

26 Ekim Hava Durumu

26 Ekim Hava Durumu

27 Ekim Hava Durumu

27 Ekim Hava Durumu

28 Ekim Hava Durumu

28 Ekim Hava Durumu
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın