Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgâr Uyarısı

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgâr Uyarısı

Onedio Medya
11.02.2016 - 08:32

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Kıyı Ege ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarında, öğle saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve batısında kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Kıyı Ege ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarında, öğle saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve batısında kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, baca gazı ve soba zehirlenmeleri vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BURSA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

EDİRNE Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

İSTANBUL Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

EGE

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kıyı Ege'de kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10

AYDIN Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 17

İZMİR Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 17

MANİSA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 16

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile öğleden sonra bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyılarında güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı 16

ANTALYA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 16

HATAY Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak yağışlı 16

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı 16

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile öğleden sonra bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Sivas çevreleri ile sabah ilk saatlerde Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'nin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve batı kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, sabah ilk saatlerde yüksekleri karla karışık yağmurlu 10

ÇANKIRI Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, sabah ilk saatlerde yüksekleri karla karışık yağmurlu 7

KONYA Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 11

YOZGAT Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu 6

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10

DÜZCE Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

SİNOP Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

ZONGULDAK Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

BAYBURT Parçalı bulutlu -4

SAMSUN Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18

TRABZON Parçalı bulutlu 16

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 7

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu -7

MALATYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 6

VAN Parçalı ve az bulutlu 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATMAN Parçalı bulutlu 13

DİYARBAKIR Parçalı bulutlu 13

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 12

SİİRT  Parçalı bulutlu 10

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz ve Marmara'da fırtına, Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava DurumuParçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Doğu Karadeniz'de; doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Batı Karadeniz'de; güney ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/s), öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu ilk saatler 4 ila 6 (30- 50 km/s) kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz'de 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: Orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/s), öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0m, kuzeyi 4,5 ila 5,5m, Görüş: orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), batısında ilk saatler 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı sabah 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, zamanla güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın