Görüş Bildir
Haberler
Messenger'da Görüntülü Görüşme Özelliği Türkiye'de de Kullanımda

Messenger'da Görüntülü Görüşme Özelliği Türkiye'de de Kullanımda

Batuhan
20.05.2015 - 11:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook’un geçtiğimiz ay belirli ülkelerde kullanıma sunduğu Messenger uygulamasında görüntülü görüşme özelliği dünya geneline sunuldu. iOS ve Android cihazlarında Messenger uygulaması yüklü olan kullanıcılar, bugünden itibaren görüntülü sohbet etme şansına sahipler.

Her ne kadar Facebook’un bir numaralı sohbet uygulaması artık WhatsApp olsa da sosyal medya devi ilk göz ağrısından vazgeçmiyor. Facebook uygulamasından ayırıp bağımsız bir uygulama olarak sunmaya başladıktan sonra Messenger’ı her geçen gün yenilemeye devam ediyor. Bir süredir WhatsApp’ta da kullanımda olan sesli arama özelliğinden sonra Messenger uygulamasına görüntülü görüşme özelliği eklenmiş durumda. Geçtiğimiz ay sunulan ilk parti ülkeler arasında yer almayan Türkiye de artık söz konusu özelliği deneyim etme şansına sahip.

Kullanıcılar, Messenger uygulamasında sohbet penceresinin hemen üst kısmında yer alan kamera simgesine bastıktan sonra görüntülü görüşme yapabiliyor. Görüntülü sohbette platformlar arası bir kısıtlama da bulunmuyor. Yani Android kullanıcıları iOS kullanıcılarıyla sorunsuz bir şekilde görüşme gerçekleştirebiliyor. Messenger’da görüntülü görüşme özelliğini şu andan itibaren denemeye başlayabilirsiniz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0