Görüş Bildir
Haberler
MESAM'a Kayyum Olarak Atanan Coşkun Sabah: 'Yetkim Olsa Bir Dakika Durmam, Twitter'ı Yasaklarım'

etiket MESAM'a Kayyum Olarak Atanan Coşkun Sabah: 'Yetkim Olsa Bir Dakika Durmam, Twitter'ı Yasaklarım'

Batuhan
18.03.2018 - 19:16

Kendisini duayen sanatçı olarak gördüğünü ve Türkiye'nin bir değeri olduğunu söyleyen Coşkun Sabah, sosyal medyadan tepki çeken bir açıklama yaptı. 'Ülkede zaten ayaklanmaların başlangıcı hep bu sosyal medya çetelerinden çıkmıyor mu? Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye'de Twitter'ı yasaklarım' diyen Sabah, 'Twitter artık güzel şeyler için kullanılmıyor' dedi.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) Yavuz Bingöl'den sonra kayyum olarak atanan Coşkun Sabah, sosyal medyada bulunan bir grubun kendisini halkın gözünden düşürmeye çalıştığını ileri sürdü.

'Ben Türkiye'nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok'

'Ben Türkiye'nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok'

Bu meslekte 42. yılını doldurduğunu söyleyen Sabah: 'Ben durumu ‘kayyum' olarak değil de atama olarak görüyorum. Kültür Bakanlığı'nın böyle bir yetkisi var ve bu göreve beni uygun gördüler. Beni anlamak istemeyenlere kısaca anlatayım: 100 kusür bestem var bunlardan 20'sini ülkenin yarısı ezbere bilir. Yani ben Türkiye'nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok! Ayrıca duayenlik var bende. Bu meslekte 42 yılımı doldurdum. MESAM yani Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin en eski üyelerindenim. Durum böyle olunca MESAM yönetim kurulu başkanı olmam için de hiçbir engel yok.' açıklamasını yaptı.

'CHP iktidarı oIsaydı, Onlar da kendi inandığı birini atamaz mıydı?'

'CHP iktidarı oIsaydı, Onlar da kendi inandığı birini atamaz mıydı?'

Sabah, 'Yanlış anlamadıysam, ‘Kayyum olmamın siyasi bir yönü yok' diyorsunuz' sorusuna da şu yanıtı verdi:

'Elbette yok! Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın özel resepsiyonlarına giderim tabii. Özal zamanında da, Demirel zamanında da gittim. Ne mutlu bize ki protokol listesinde adımız var. Bu özel günlerde davetlileri Türkiye için önemli isimler arasından seçerler. Herkes şöhret olabilir ama topluma mâl olmak başka bir şeydir. Rıdvan Dilmen'dir, Tanju Çolak'tır. İş adamları, futbolcular, sanatçılar. Bugün CHP iktidarı olsaydı, onlar da kendi inandığı birini atamaz mıydı?'

'Twitter'ı yasaklarım'

'Twitter'ı yasaklarım'

'Ülkede zaten ayaklanmaların başlangıcı hep bu sosyal medya çetelerinden çıkmıyor mu? Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye'de Twitter'ı yasaklarım' diyen Sabah şöyle konuştu:

'Ülkede zaten ayaklanmaların başlangıcı hep bu sosyal medya çetelerinden çıkmıyor mu? Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım. Çünkü Twitter artık güzel şeyler için kullanılmıyor. Burayı sadece küfür etme mecrası olarak kullanıyorlar. Bence bunlar Türkiye’nin yüzde 1’i bile değil. 10 gündür sosyal medyada linç ediliyorum. Bu çetelere sesleniyorum: Körler sağırlar birbirinizi ağırlıyorsunuz. Erdemli kitleler sizin yazdıklarınızın farkında bile değil.'

Sosyal medyadan da Coşkun Sabah'ın açıklamalarına tepkiler geldi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
576
313
53
42
32
11
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckelemc

"çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış"

gugovot

Efsane yorum şapka çikartiyorum.👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Biz sana 100 tane beste yapamazsın demedik Coşkun , adam olamazsın dedik.(yalaka cahil coşkunun öğretmeni)

Kubilay Poyrazoğlu

işte bu yüzden anca kendi kendine duayen sanatçı dersin. biz de gundi der geçeriz